Beşiktaş Vodafone Arena'da maç çıkışı sırasında gerçekleştirilen hain terör saldırılarında Hakk'a yürüyen 44 şehidin çoğunluğunu Çevik Kuvvet Polislerinin oluşturması üzerine Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ak Parti Ürgüp İlçe Başkanı Aynur Asiltürk, Ürgüp Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç ve Ak Parti İlçe Teşkilatı ile birlikte Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, #PolisiminYanındayım mesajı verdiler.
Ziyarette, Birlik ve beraberlik ile bunların üstesinden geleceğiz diyen Başkan Fahri Yıldız, Terör hain ve karanlık yüzünü malesef bir kez daha gösterdi. Ne kadar çırpınırlarsa çırpınsınlar başaramayacaklar, amaçlarına ulaşamayacaklar. dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Vekili Seyit Ahmet ATAK, bizler dün olduğu gibi bugünde var gücümüzle her türlü terör örgütüne karşı halkımızı korumaya devam edeceğiz, çünkü biliyoruzki halkımız bizim arkamızda, bunu 15 Temmuzda gördük ve yaşadık. dedi.
Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretine eşlik eden Duayeri Camii Müezzini İsmail Oruç tarafından tüm şehitler için dua edildi.