Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Fuar gezilerini sürdürüyor. Bu kapsamda hafta sonu İstanbul TÜYAP'ta düzenlenen Ağaç işleme makinaları fuarı Ürgüplü mobilyacıların yoğun katılımı ile tamamlandı.
Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, farklı zamanlarda farklı sektörlerle düzenlediği fuar gezilerine yenisini ekledi.
Ticaret Odası Üyelerinin Mobilya ve marangozluk iş kolunda faaliyet gösteren üyeleriyle birlikte 14-18 Ekim tarihleri arasında  İstanbul TÜYAP fuar merkezinde düzenlenen Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri fuarına katıldı.
Ağaç işleme makine ve teknolojileri alanında sektörün öncü firmalarının en son ürünlerini görücüye çıkardığı, sektör trendlerinin belirlendiği, yerli ve yabancı ziyaretçi açısından etkin ve verimli bir pazarlama alt yapısı oluşturarak yıllardır sektörün ana tedarik noktası konumunda olan Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarının verimli geçtiğini belirten mobilyacılar, Ürgüp Ticaret Odasına ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.
Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın'ın da üyelerle birlikte katıldığı fuar gezisine katıldıkları için tüm üyelere teşekkür etti.