FİB Haber.Com'da yaptığımız "Engelli vatandaşın yol isyanı" haberimiz üzerine harekete geçen Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, yüzde 80 engelli olan vatandaşımızın yaşadığı mağduriyetin giderilmesi için, Nevşehir İl Özel İdaresine talimat verdi.

Nevşehir’in Kozaklı ilçesine bağlı Kanlıca köyünde oturan ve yüzde 80 engelli olan 36 yaşındaki Nail Yılmaz evine gidecek yolun defalarca köy muhtarına söylemesine rağmen yapılmadığını söylemiş Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ'tan yardım istemişti.

FİB Haber sitemizin haberi üzerine mağduriyet yaşayan YILMAZ'ın çağrısına sessiz kalmayan AKTAŞ İl Özel İdaresine yolun bir an önce yapılması talimatı verdi. Nevşehir İl Özel İdaresi, engelli vatandaşın yolunu asfalt kaplayarak ulaşıma açtı.

Nail YILMAZ'da yaptığı açıklamada "büyük ve sosyal devlet olmanın gereğini yerine getiren, mağduriyetimizi gideren Sayın Valimize, bizzat evime kadar gelerek ziyaretimde bulunan Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz'e, İl özel idaremize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Allah devletimize zeval vermesin. Hastane kuyruklarında sabahladığımız zamanlardan engellilerin çağrısına cevap veren devlet anlayışına geçtik." dedi.

FİB Haber Merkezi olarak Başta Nevşehir Valimiz Sayın İlhami Aktaş'a, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli ve ekibiyle tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Şimdi engelli Vatandaşımızın Yüzü Gülüyor!