Ziyaretlerinde Vali Aktaş’a, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener de eşlik etti.
GÖR-BİR ziyaretinde Dernek Başkanı Erol Mutlu ve üyeleri ile bir süre görüşen Vali Aktaş, derneğin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Engellilerin meslek edinmesi amacıyla dernek olarak çeşitli kurslar organize ettiklerini belirten Dernek Başkanı Mutlu, İŞKUR ile ortaklaşa düzenledikleri kurslara dernek üyelerinin büyük ilgi gösterdiklerini belirtti.
Engelli bireylerin sosyal yaşama ve çalışma hayatına kazandırılması için herkesin üzerine düşen bir sorumluluk olduğunun belirten Vali Aktaş: 
“Bu kapsamda herkese düşen sorumluluklar var. Bu sorumlulukları yerine getirip, onları topluma kazandırmak, üretken bireyler olarak ailenin yükünü azaltmak, istihdam sağlamak gibi bütün tedbirleri almak hem devletimizin hem de sivil toplum kuruluşlarımızın gayretleri içerisindeki bir durum. Bizler engellilerimizin önündeki engelleri kaldırarak hayat içerisinde yer almalarını sağlamaya çalışıyoruz” dedi ve Engelliler Haftasını tebrik etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Mutlu, böyle özel bir günde kendilerini ziyaret ederek, yalnız bırakmayanve desteklerini esirgemeyen Vali Aktaş’a teşekkürlerini iletti.