Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ürgüp ilçesine bağlı köylerde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Vali Aktaş, Ürgüp köy ziyaretlerinde birim müdürlerinden yapılan iş ve işlemlerle ilgili bilgiler aldı ve görevli personellerle birebir sohbet etti. 

VALİ İLHAMİ AKTAŞ, ÜRGÜP İLÇESİ AYVALI KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ
Vali İlhami Aktaş bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Ürgüp İlçesi Ayvalı Köyünü ziyaret etti.
Vali İlhami Aktaş’a incelemelerine Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Mustafapaşa Muhtarı Gültekin Kan eşlik etti.
Ayvalı Köy Muhtarı Hasan Çakır ve köy halkı tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, Muhtar ÇAKIR’dan köyün durumu hakkında bilgi aldı ve köy içi turizm yolları, çevre düzeni konularındaki istek ve talepleri ile ilgili incelemelerde bulundu.
Köy meydanında toplanan vatandaşlarla da bir süre sohbet eden Vali İlhami Aktaş, ziyaretinin ardından köyden ayrıldı.  

VALİ İLHAMİ AKTAŞ, ÜRGÜP İLÇESİ MUSTAFAPAŞA VE AYVALI KÖYLERİ ARASI YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş Ürgüp köylerinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Vali İlhami Aktaş’a incelemelerine, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Mustafapaşa Muhtarı Gültekin Kan ve Ayvalı Muhtarı Hasan Çakır eşlik etti.
Vali İlhami Aktaş, Mustafapaşa Köyü ve Ayvalı Köyü arası 1.Etap yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
 Yapımının kısa sürede bitirilmesi yönünde de yetkililere talimatlar vererek, kolaylıklar diledi.
VALİ İLHAMİ AKTAŞ, ÜRGÜP İLÇESİ MUSTAFAPAŞA KÖYÜ TOPAKOĞLU KONAĞINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Vali İlhami Aktaş bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Ürgüp İlçesi Mustafapaşa Köyünde Topakoğlu Konağını yerinde inceledi.
Vali İlhami Aktaş’a incelemelerine Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Mustafapaşa Muhtarı Gültekin Kan, Ayvalı Muhtarı Hasan Çakır eşlik etti.
Vali İlhami Aktaş, restorasyonu Nevşehir Valiliği tarafından desteklenen Topakoğlu Konağını gezerek, incelemelerde bulundu ve yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
VALİ İLHAMİ AKTAŞ, DAMSA KAPALI DEVRE SULAMA SİSTEMİ İNŞAAT ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Vali İlhami Aktaş’a incelemelerine Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Mustafapaşa Muhtarı Gültekin Kan ve Ayvalı Muhtarı Hasan Çakır eşlik etti.
Vali İlhami Aktaş, Nevşehir Valiliği ve DSİ tarafından yapımına başlanan “Damsa Kapalı Devre Sulama Sistemi” inşaat alanını yerinde inceledi ve buradan da Mustafapaşa Köyü ve Ayvalı Köyü arası 1.Etap yol yapım çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Yapımının kısa sürede bitirilmesi yönünde de yetkililere talimatlar vererek, kolaylıklar diledi.

VALİ İLHAMİ AKTAŞ, ÜRGÜP İLÇESİ MUSTAFAPAŞA KÖYÜ JANDARMA ASAYİŞ NOKTASINI ZİYARET ETTİ
Vali İlhami Aktaş bir dizi incelemelerde bulunmak üzere gittiği Ürgüp İlçesi Mustafapaşa Köyü Jandarma Asayiş Noktasını ziyaret etti.
Vali İlhami Aktaş’a ziyaretlerinde Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Mustafapaşa Muhtarı Gültekin Kan, Ayvalı Muhtarı Hasan Çakır eşlik etti.
Mustafapaşa Köyü Jandarma Asayiş noktasını ziyaret eden Vali Aktaş, köyün asayiş durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı ve Jandarma çalışanlarına görevlerinde kolaylıklar diledi.

Vali Aktaş a Ürgüp köy ziyaretlerinde AK Parti Ürgüp ilçe Başkanı Aynur Asiltürk ve İl Genel Meclis üyesi abdullah çalışkan eşlik ettiler.