Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, ilçe ve belde ziyaretlerine devam ediyor. Vali Aktaş, bu kapsamda İlk olarak Sulusaray Belediyesinde Belediye Başkanı Bayram Yılmaz ile görüştü. Belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Aktaş, belediyenin genel durumu hakkında brifing aldı.

Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz
, Vali Aktaş'ın ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. Yılmaz, halka hizmet yönünde Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ile oldukça uyumlu bir çalışma sürecinin gerçekleştirileceğine inandığını belirterek, "Sayın Valimizin şahsımıza gösterdiği yakın ilgiye teşekkür ediyorum. Sayın Valimiz başta olmak üzere, sayın milletvekillerimiz ile birlikte kasabamız için önemli çalışmalara bundan sonra da devam edeceğiz." diye konuştu.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş' da "Hep birlikte, devletimizin her türlü imkanlarını kullanarak halkımıza hizmet etme çabası içerisinde olacağız." dedi. 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Kasabasını ziyaret etti.
Vali İlhami Aktaş iadeyi ziyaretlerine Karapınar Kasabasını ziyaret ederek devam etti. Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik’i ziyaret eden Vali Aktaş burada Belediye Başkanı Tiftik’ten belediye çalışmalar hakkında bilgiler alırken kasabanın genel sorunlarını dinledi. Belediye Başkanı tiftik burada yaptığı açıklamada, “ Sayın Valim öncelikle kasabamızı ziyaret etmiş olduğunuz için sizlere teşekkür ederim. Kasabamızda belediye olarak çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. Bu kapsamda gerek sizlerin destekleri gerekse İl Özel İdare Genel Sekreterliğimizin destekleri bizlere güç veriyor” dedi.
Vali Aktaş ise Belediye Başkanı Mustafa Tiftik’e çalışmalarından dolayı teşekkür ederken Nevşehir Valiliği olarak her belediyenin yanında olduklarını ifade etti.


Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ın sonraki durağı Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin kasabası oldu.

Tatlarin Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman'la bir süre görüşen Vali Aktaş, Başkan Adıyaman'dan belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kasaba hakkında Vali Aktaş'a brifing veren Başkan Adıyaman, bu nazik ziyaretlerinden dolayı Vali Aktaş'a teşekkür etti.

Vali Aktaş, Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman'a başarılar diledikten sonra ayrıldı.