Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ürgüp Köylerini ziyaret ederek, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, köylü vatandaşların isteklerini, arzularını dinlemek ve daha hızlı hizmet sunmak amacıyla vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamında Ürgüp İlçesine bağlı Karain, Karlık, Yeşilöz, Akçaören, Başdere, Demirtaş, İltaş, Akköy ile Boyalı ve Karacaören köylerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Vali Aktaş’a ziyaretlerinde Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli, İl Encümen Üyeleri Aynur Asiltürk ile Abdullah Çalışkan ve ilgili köy muhtarları eşlik etti.

Köy ziyaretleri kapsamında Vali Aktaş, köylerde devam eden yatırımları yerinde inceledi ve çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Yöre halkıyla da bir araya gelerek onlarla sohbet edip, istek ve taleplerini dinledi.

Köylü vatandaşlarla görüşen Vali İlhami Aktaş, iletilen taleplerin değerlendirileceğini, öncelikli olarak acil ihtiyaçlar varsa bu taleplerin karşılanması için gayret göstereceklerini söyledi ve “Vatandaşlarımız aileleriyle birlikte huzur ve güven içerisinde yaşamalıdır” dedi. 

İlgili köy muhtarları ve vatandaşlar ise Vali Aktaş’ın ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyetlerini ifade ederek, kendilerine teşekkür ettiler.