AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı birlik beraberlik ve kardeşlik düsturu ile partiye hizmet etmiş teşkilat mensuplarına vefa ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar başkanlığındaki il yönetimi birlik beraberlik ve kardeşlik düsturu ile partimize hizmet etmiş teşkilat mensuplarına vefa ziyaretleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve il yönetim kurulu üyeleri, her gün partiye hizmet vermiş teşkilat mensuplarını ziyaret ederek hem sohbet ediyor hem de fikir alışverişinde bulunuyor. Kamuoyunda da olumlu etki yaratan vefa ziyaretleri kapsamında AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı, bugünde eski il Başkanlarından Ersan Erkut ve eski il Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ettiler. Ziyarette Ülke gündemi ve siyasi gündeme ilişkin istişarelerde bulunuldu.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, “Parti büyüklerimize ve partimizin kurulmasında emeği olan herkese saygımız var. Birlik ve beraberlik için AK Parti dava bilincini devam ettiriyoruz. Unutulmasın ki AK Parti bir veda partisi değildir, bir vefa partisidir” dedi.

İl Başkanı Yanar, "Biz büyük bir aileyiz ve bu ailemizde dünden bugüne görev yapan ve değişen dava arkadaşlarımıza da hassaten teşekkür ediyoruz. Partiyle bağları, dava ile bağları devam etmekte. Vermiş oldukları emekler için de hassaten teşekkür ediyoruz." dedi.