AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehirspor'un şampiyonluğa ulaşmasının ardından yaşadığı duygularını "Bu günü bize gösteren Rabbime Şükürler olsun, sana can feda Nevşehirsporum.." sözleriyle özetledi.

Nevşehirspor'un Spor Toto Bal Ligi 5.Grupta Ceyhanspor'u deplasmanda 3-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından sahaya inen, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Taraftarlarımızın 13 yıllık ilk özlemi olarak Çemen Ekmeği geçtiğimiz hafta stadımızda AK Parti teşkilatımız olarak ilk biz gidermiştik. Çok şükür oyuncularımızda şimdi Bal liginde Şampiyon oldular. Ama henüz daha hiçbir şey bitmesi. Artık önümüzde oynayacağımız Kırşehir Belediyespor Play-Off maçını da alarak 3.Lig özlemini de gidereceklerine olan inacım tamdır. O sene bu sene bundan sonra inşallah her sene olacak. Bu başarı Başta Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, Yönetim Kurulu, Sporcularımız, Teknik Kadro, Taraftarlarımız ve tüm Şehir olarak Nevşehir'in ortak bir eseridir. Emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi. 


ŞAMPİYON NEVŞEHİR..

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Bu başarıda takımdaki birlik ruhunun önemine dikkat çekerek, "Yakalanan başarıda oyuncularımız kadar Kulüp Başkan ve Yönetiminin ve yine özellikle takımımıza yağmur çamur kar demeksizin destek olan Nevşehirli taraftarlarımızın da katkısı büyük. Şehrimize hayırlı olsun. Tarihi birileri yazar, birileri yaşar, birileri de okur. Biz tarih yazdık. Şimdi hedef 3. Lig" dedi.