Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili aday adayı Sait YÜKSEL , teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor. Yüksel, Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı,MHP Derinkuyu ilçe başkanı Arif Aytekin ve yönetimi ziyaret ederek ilçe başkanlığında partililerle buluştu.

MHP Nevşehir Milletvekili aday adayı Sait Yüksel, seçim çalışmaları kapsamında Derinkuyu MHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. İlçe ziyaretlerini sürdüren Sait Yüksel, gittiği her ilçede vatandaşların duasını alıyor.

Derinkuyu ziyaretinde İlçe Başkanı Arif Aytekin ve yönetim kurulu üyeleri, Yüksel'i tam kadro karşıladı. Başkan Aytekin, Yüksel'in aday adaylığından duyduğu memnuniyeti dile getirerek çıktığı bu yolda kendisine başarılar diledi.

Yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Sait Yüksel, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.


Oldukça Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette konuşan MHP Aday adayı Sait Yüksel, MHP’nin uygulayacağı ekonomi politikalarıyla Türkiye’deki işsizlik problemi sorununun ortadan kalkacağını söyledi. 


“SORUN ÜRETEN DEĞİL SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETEN BİR ANLAYIŞ”

Türkiye’nin en önemli sorunlarından birinin işsizlik olduğuna dikkat çeken Sait Yüksel, şunları kaydetti: "İşsizliği azaltmak ve ortadan kaldırmak, verimli istihdamı geliştirmek ülkemizin başlıca gündem maddelerinden biri olmalıdır. Ama ne yazık ki mevcut hükümet birçok konuda olduğu gibi bu konuda da sınıfta kalmıştır.

Partimiz her zaman bu konun üzerine ivedilikle giderken hükümet her zaman kaçmak yoluna gitmiştir. Bizler kalıcı çözümler için adım atmak istiyoruz. Sorun üreten değil sorunlara çözüm üreten bir anlayışla hareket edeceğiz. Bu noktada Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarında bu sorun ortadan kalkacaktır” dedi.

Bir iş Adam'ı olarak köylünün, çiftçinin, Esnafın ,sanayicinin, memurun, öğrencinin , ev hanımının bütün sorunlarını halkın içinde olarak biliyoruz. Bu sorunların çözüm anahtarıda MHP kadrolarında...

MHP Nevşehir Milletvekili Aday adayı Sait Yüksel, 7 Haziran Genel seçimlerinin ülkemize milletimize ve partimize hayırlar getirmesi diliyor desteklerinizi bekliyorum dedi.