Nevşehir'in Ürgüp ilçesinden Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatı'na katılan kahraman Mehmetçiğimize 14 ton su gönderildi.

Ürgüp'te düzenlenen kampanya çerçevesinde temin edilen 14 ton su Mehmetçiklere ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı
 Ali Özer ve çok sayıda Ürgüplü vatandaşların katılımlarında Cuma namazı çıkışında Ürgüp Ilçe Müftüsü A. Muhammed Çinar'ın okuduğu dualarla Zeytin Dalı Harekatı'na katılan kahraman Mehmetçiğimize 14 ton su gönderildi.​

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız uğurlama töreninde yaptığı konuşmasında," Şu anda ordumuz Afrin'de aslanlar gibi bu ülkemizi bölmeye çalışan sadece PKK, PYD, DAEŞ değil bunları destekleyen dünyadaki emperyalist güçlerin karşısında aslanlar gibi savaşıyor. Ülkemizin bekası için, devletimizin milletimizin varlığı için, ezanımız için mücadele ediyor. Ürgüplü hemşerilerim de Türk ordusunun askerinin yanında olduğunu göstermek için burada. Hepimizin yüreği oradaki askerlerimiz için atıyor." diye konuştu.


Başkan Yıldız,"Afrin'de Ülkemizin bekası için Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından önemli olan bir hareket yürütülüyor can siperane bir şekilde. Orada şehitlerde veriyoruz, şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz. Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Mehmetçiğimize başarılar diliyoruz dualarımız onlarla yüreğimiz onlarla." dedi.

Konuşmaların ardından içerisine 14 ton su yüklü kamyon Afrin'de Zeytin Dalı Harekatına katılan askerlere verilmek üzer Hatay Reyhanlı İlçe komutanlığına gönderildi.