Nevşehir Kapadokya bölgesinde güzelliğine önem veren kadınların vazgeçilmez adresi olan "Işıltı A Plus Estetik ve Güzellik Merkezi " Avanos şubesi   Açılışı dolayısıyla kokteyl düzenlendi.

Bahçelievler Mahallesi Mithat Dülge Caddesi No: 23/2 adresinde IŞILTI, A Plus Estetik ve Güzellik Merkezi Avanos şubesi açılış kokteyline AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Avanos Belediye Başkanı Alper Celal İbaş, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Mehmet Ali Öbekli, Özel Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Vergiveren, Polat Güçlü ile iş, siyaset, sağlık, eğitim, turizm, medya sektör temsilcileri, dernek ve sendika başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesiyle güzellik merkezi gezildi. IŞILTI A Plus Estetik ve Güzellik Merkezi Avanos şubesi, açılış kokteyline katılan ziyaretçi ve bayanlardan da tam not aldı.

Gelen yoğun talep üzerine Avanos ilçesine ikinci şubelerini açtıklarını ifade eden, Başarılı İş Kadını Ödüllü Uzman Estetisyen Yasemin Güçlü, 3. Şubeninde çok yakında Nevşehir’de açılacağının müjdesini verdi.

Açılış töreni kokteylin ardından sona erdi.

IŞILTI A Plus Estetik ve Güzellik Merkezi Avanos Şubesi;

Adres: Bahçelievler Mahallesi Mithat Dülge Caddesi No: 23/2 Avanos/ Nevşehir (Mado yolu üzeri)

GSM: 0 532 359 89 50