Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com Genel Koordinatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal, A Haber temsilcisi görevine getirildi.

HAYDİ BİSMİLLAH BAŞLIYORUZ !

Tek amaçlarının Nevşehir ve Kapadokya Bölgesine hizmet etmek olduğunu belirten Çapacı ve Uysal üstlendiği son görevleriyle ilgili olarak," A Haber Ekranlarında Nevşehir Ve Kapadokya Bölgesinden En Güzel Ve En Özel Haberleri İle Sizlerle Olacağız..." dedi.

'Şimdi haber zamanı...'


Kurulduğu günden bugüne halkımızın büyük teveccühlerine mazhar olarak Nevşehir'in gözü kulağı sesi ve Gündemin adresi www.fibhaber.com Genel Koordinatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal ;" Şimdi ülkemizin en güvenilir haber kaynağı olarak önemli bir yer edinen a HBR kanalına layık olmak adına elimizden geleni yapacağız. Bu manada bize destek ve referans olan değerli büyüklerimize teşekkür ediyoruz" dediler. 

Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com Genel Koordinatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal, A Haber (a HBR)  Nevşehir temsilciliği görevini üstlendi.  


"A Haber Ailesi'ne Nevşehir Temsilcisi olarak 10.10.2016 itibariyle fiilen dahil olduk... Allah utandırmasın inşallah... "