Gazoz, Gofret, Atom Meyveli ürünlerle hayatımıza giren Noriyon Markası daha önce de sitemizden duyurduğumuz gibi birbirinden güzel ve ilginç yepyeni ürünlerle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Yöremizde sıkça kullanılan kelimeleri özellikle markalarında kullanan firma, yeni ürünlerinin “Dımışkı” markasıyla piyasaya çıkacağını belirtti. Yani Noriyon Çıtırgı Gofret’ten hemen sonra şimdi de Noriyon Dımışkı Meyveli İçecekler hayatımıza giriyor.

1 litre ve 250 ml olarak sunulacak ürünlerden mandalina ve mango ananas ürünlerinin 1 litrelik ambalajı bayramdan önce reyonlarda yerini almıştı. Şimdiyse Dımışkı Karpuz Çilek, Dımışkı Limon C Plus olarak kısa süre sonra reyonlarda yerini alacak. Seri tamamlanınca 4 çeşit 250 ml ve 4 çeşit 1 litre ile harika bir kombin ve ferah bir içecek ailesi olarak karşımıza çıkacak. 

Görüştüğümüz firma yetkililerinden Firma Satış Müdürü Yücel Yağımlı Bey birbirinden kaliteli ve lezzetli ürünlerle çeşitleri daha da arttıracaklarını belirti. 

Ayrıca Yücel Bey “Tüm Türkiye’ye ve özellikle iç anadolu bölgesi ve Nevşehir insanına gösterdikleri sıcak ilgiden dolayı da teşekkür ederiz, ürünün grafik tasarımını yapan ekibimizden satışını yapan satış ekiplerimize, ürünü sevk eden lojistik birimimizden il dışı bayilerimize kadar sürece destek veren herkese de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Bizlerde FİB Haber ailesi olarak milli marka olma yolunda hızla ilerleyen Noriyon Ailesini takip etmeye devam edeceğiz ve gelişmelerden sizleri an be an haberdar edeceğiz.

Başarılar Noriyon.