Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, bir dizi açılış ve ziyaret gerçekleştirmek üzere Kırşehir’e geldi.Erdoğan'ın Kırşehir ziyaretine Nevşehir'den çok sayıda vatandaş ve Nevşehir Milletvekilleri Belediye Başkanları da katıldılar


NEVŞEHİR'DEN ÇOK KİŞİ ERDOĞAN'I YALNIZ BIRAKMADI..


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Geycek Rüzgar Enerji Santrali açılış töreni için geldiği Kırşehir’den helikopterle Kırşehir'den Nevşehir’e gelecek. 


Cumhurbaşkanı Erdoğan Nevşehir'de...

Kırşehir’de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, helikopterle Kırşehir'den Nevşehir’e gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kapadokya Havaalanından uçakla İstanbul a  hareketedecek.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Nevşehir’den Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, milletvekilleri Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ,AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ve Merkez ilçe Başkanı Salih Açıkgöz ile çok sayıda Nevşehir'den Belediye Başkanları yolcu edecekler.


İşte Erdoğan'ın Kırşehir Programı: 

Kırşehir’de inceleme ve temaslarda bulunmak üzere gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi olmayan programına göre Kırşehir Valiliği, Kırşehir Belediyesi ziyaretinin ardından Ahi Külliyesi alanında incelemelerde bulunması bekleniyor. İncelemelerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polat Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat’ın Mucur İlçesinde yaptırdığı ’Geycek Rüzgar Enerji Santrali’ açılışını gerçekleştirecek. Aşıkpaşa spor salonunda halka hitap etmesi ve toplu açılış törenine katılması beklenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan törenin ardından Kırşehir’den ayrılacak. Erdoğan'ın Kırşehir'den sonraki adresi Başkent Ankara ...


  11:15 Kırşehir Belediyesi'ni Ziyaret

 13:00 Kırşehir Valiliği'ni Ziyaret

  14:00 Kırşehir Toplu Açılış Töreni ve Halka Hitap (Cacabey Meydanı)

  15:30 Polat Enerji Geycek Rüzgâr Enerji Santrali Açılış Töreni (Geycek Mevkii)


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "ANA" ile saat 17.46'da İstanbul'a gitti.

Gizligider'den Dobra Dobra ...   Cumhurbaşkanı Erdoğan Nevşehir'e Gelecek mi ...! 

Sayın Erdoğan'la AK Saray da bir araya geldiğini açıklayan Milletvekili Gizligider,Nevşehir'e geleceği sözünü müjdeleyerek tarih kısmında ise henüz net bir tarih olmadığını dile getirdi..