Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Belediye başkanı Aksoy mesajında; “Sevgi, paylaşma, dayanışma duygularının artırılıp, dargınlıkları aradan kaldırıp, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı böyle zamanların çoğaltılması ve her günün bayram gibi yaşanabilmesi için millet olarak sarf ettiğimiz gayretin artarak devam etmesi gerekmektedir.

Bayramlar; Yüreklerde kurulan gönül köprüleri ile uzağı yakın eden, dostluğu, barışı, huzuru, geleceği, soframızı, mutluluğumuzu, hüznümüzü, yalnızlığımızı paylaştığımız, birlik ve beraberliğimizi artıran, kardeşliğimizin en sıcak haliyle hissedilmesini sağlayan mübarek ve mukaddes günlerdir.

Kurban bayramı Rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerindendir özellikle bu günlerde bir sıcak tebessümünüz ile içlerini ısıtabileceğiniz ve hayır dualarına her zaman muhtaç olduğumuz anne ve babamızı, aile büyüklerimizi, akraba ve komşularımızı ziyaret etmeli, çocukları sevindirmeliyiz. Hastalarımızı, huzurevindeki yaşlılarımızı öksüz ve yetim kardeşlerimizi unutmamalıyız. Gönül coğrafyamızdan gelerek misafirimiz olan Müslüman kardeşlerimizi, Özellikle bayramlara buruk giren şehitlerimizin yadigarlarını, kahraman gazilerimizi bu günlerde unutmamalıyız.

Bayram paylaşmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle; Bayram sabahı neşesi ile dolu sağlıklı, huzurlu bir hayat geçirmenizi dilerim şefkat ellerimizi birbirimize uzattığımız, kardeşliğimizin artarak daim olduğu, huzur, sağlık, barış dolu günler diliyorum. Tüm hemşerilerimin ve tüm İslam Âleminin kurban bayramını kutluyorum” dedi.