Evlenmek için Kapadokya'yı Tercih Ettiler...Başta Ortadoğu ülkeleri olmak üzere son yıllarda Hindistan, İran, Rusya, Azerbaycan, Rusya, Brezilya, Almanya, Fransa ve tüm Avrupa'dan çok sayıda çift birbirine “evet” demek için Nevşehir Kapadokya'yı tercih ediyor...

İşte en son geçtiğimiz hafta sonu Almanya'da yaşayan gurbetçi aileler Erdoğmuş ve Balcı ailelerinin biricik evlatları Canan ve Koray Erdoğmuş çiftinin Kapadokya Göreme Turist Otelde FİB Ajans Organizasyon tarafından gerçekleştirilen Muhteşem Düğün merasimi yerli ve yabancı davetlilerden tam not aldı...

Uşak,Kayseri,Ankara,İstanbul ve ABD,Almanya başta olmak üzere Yurt dışından gelen konukları Muhteşem mekanda muhteşem bir organizasyonla unutulmaz bir gün yaşadılar.

Canan ve Koray Erdoğmuş çiftleri Göreme Turist otel havuz başında gerçekleştirilen Güzel Atlar diyarı Kapadokyada ki muhteşem düğüne Faytonla ve FİB ajans Organizasyon adına Fikret Çapacı nın başarılı sunumlarıyla coşkulu bir şekilde girerken davetliler düğün boyunca bir an olsun sahneyi boşaltmayarak vur patlasın çal oynasın gönüllerince eğlendiler.Ateş Adam dansı gösteriside düğünde konuklarından büyük beğeni topladı..

Canan ve Koray Erdoğmuş çiftleri Balayı olarak Göreme Miras Oteli tercih ederlerken, Almanya da yaşamlarını sürdüren Çift bir Belgesel de Kapadokyayı gördüklerinde adeta büyülendiklerini ve işte burada Düğünümüzü yapmalıyız kararı aldıklarında hemen ilk iş Kapadokyanın en büyük organizasyon firması FİB Ajans Organizasyonu bulduklarını ve bizlere hayallerimizi gerçekleştiren a dan z ye hazırladıkları muhteşem bir Organizasyonla bir gün yaşatan FİB ajans Organizasyona sonsuz teşekkürlerimizi gönderiyoruz dediler...

FİB ajans Organizasyon olarak Canan & Koray Erdoğmuş çiftine bir ömür boyu mutlulklar diliyoruz dediler...

Tarihi ve kültürel cazibesiyle öne çıkan Nevşehir'in Kapadokya Bölgesi, son yıllarda kongre ve sağlığın yanı sıra düğün turizmi için de tercih edilen lokasyonlardan biri haline geldi. Türkiye’deki düğünlerin yüzde 15’inden fazlasına evsahipliği yapan İstanbul’dan sonra Tarihi ve doğal güzellikleriyle Dünyanın gözde mekanı Kapadokya , başta Avrupa ülkelerinden olmak üzere son yıllarda Arap ülkeleri,Hindistan, İran, Rusya, Azerbaycan ve Avurpa’dan çok sayıda çift birbirlerine “evet” diyor...

Büyülü atmosferiyle Peribacaları diyarı Kapadokya Yerli ve Yabancı Çiftlerin Evliliklerine ilk imza attıkları gözde mekan olarak büyük talep görüyor.

Kapadokya Peribacaları diyarında, Çiftler Rüya gibi bir düğünle En özel gününüzü unutulmaz hale getiriyorlar...


Düğün turisti normal turistin 5 katı harcıyor 

Net bir veri bulunmamakla birlikte yılda 1.000 yabancı çiftin Türkiye’de evlendiği tahmin ediliyor. Bir yabancı çiftin Türkiye’de evlenmesi, beraberinde 150-600 kişinin 3 gün 3 gece Türkiye’de para harcaması anlamına geliyor. Gelen davetlilerin belli bir ekonomik konumda olduğu düşünüldüğünde, Türkiye’nin, düğün turizmine yatırım yaparak ciddi bir gelir elde edebileceği ifade ediliyor. Düğün için Türkiye’ye gelen turistin normal turistin 5 katı harcama yaptığı ifade ediliyor.

Düğün alışverişinin adresi de Nevşehir Kapadokya...

Diğer yandan düğünler sadece mekan sahiplerini ihya etmiyor. Nevşehir, organizasyonun yanı sıra düğün alışverişinde de önemli kentlerden biri olma yolunda ilerliyor. Avrupa’da yaşayan birçok gurbetçinin de düğün alışverişi için tercih ettiği Nevşehir'de, havayollarından konaklamaya, turizm acentasından organizasyon şirketine, araç kiralamadan perakendeye, yemeğinden düğün sonrası turistik alışverişine nikah orgarizasyonları ekonomiye önemli katkı sunuyor. Düğün için, Kapadokya'daki peribacaları arasında ki muhteşem mekanları tercih eden yabancıların orta üst gelir grubundan olmasının yanı sıra, Türkiye’de düzenlenen düğünlerin büyük bölümüne çok sayıda konuk da katılıyor. Hatta Nevşehir Kapadokya'ya önümüzdeki dönemde düğün turları düzenlenebileceği ifade ediliyor. 

'Kültür ve Turizm Bakanlığı desteklemeli' 

Kapadokya da Rüya gibi Düğünlerin Adresi FİB Ajans Organizasyon Genel Koordünatörü İbrahim Uysal, bu yıl Türkiye’de düğün yapmak isteyenlerin sayısının fazla olduğuna dikkati çekerek, “Özellikle Avrupalı, Azeri, Arap ve Hintlilerden ciddi bir talep söz konusu. Bu ülkelerden birçok çift şimdiden evlenecekleri mekanları seçip rezervasyon yaptırdı” dedi.

FİB Ajans Organizasyon Genel Koordünatörü İbrahim Uysal, dünyadaki düğün ve organizasyon endüstrisinin Nevşehir Kapadokya’ya kaydığını söyledi. Uysal, FİB Ajans Organizasyon olarak yılda yaklaşık 100 civarında düğün/etkinlik yaptıklarını, şu anda 10 yabancı çifte servis verdiklerini kaydetti. Organizatör İbrahim Uysal, Türkiye’ye sakin ve huzurlu bir atmosferin yerleşmesinin, yabancıların Türkiye’deki etkinlik ve düğünlerini artıracağını kaydetti. Şu anda Türkiye’nin, özellikle de Nevşehir Kapadokya'nın marka olarak yükselen bir destinasyon olduğunu belirten Uysal, “Bu konumu çok iyi kullanarak, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile ortak strateji geliştirerek dünyada bir numaralı düğün ve etkinlik destinasyonu haline gelmemiz gerekiyor” dedi. 

Evlenmek için Nevşehir Kapadokya'yı tercih ediyorlar... Kapadokya nın Bir numaralı Düğün Organizasyon Şirketi FİB Ajans Organizasyon Düğün yapacak çiftlere rüya gibi bir konsepte unutulmaz bir gün yaşatıyor...Çiftler ve Aileler hiç zahmet etmeden el sürmeden sadece davetlilerle ilgilenerek muhteşem bir eğlenceye dönüşüyor...

Balayı İçinde En Gözde Mekan Kapadokya...
Türkiye'nin önemli turizm bölgelerinden Kapadokya'daki peribacaları, yeni evli çiftlerin uğrak mekanları arasında bulunuyor.

Cappadocıa 
Cappadocia wedding venues " www.fibajans.com "

Tel: +90 (0) 384 212 9 444

GSM: 0 532 627 28 74