Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, yeni yıl nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Duru yayımladığı mesajında, tüm Nevşehir halkının yeni yılını kutladı. 

Sevinçleri ve üzüntüleriyle bir yılın daha geride bırakıldığını ifade eden Duru, yeni umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Korona virüs başta olmak üzere birbirinden önemli ve etkisi devam eden gelişmelerin yaşandığı zor bir yılı bitirdiklerini belirten Duru, ‘2020 yılı hem milletimiz hem de tüm insanlık için çok zor bir yıl oldu. Koronavirüs başta olmak üzere yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen, ülkemizde ve Nevşehir’imizde önemli hizmetlere imza atmak için çalışmalarımızı sürdürdük ve yeni yılda da aynı hizmet aşkı ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yeni yılda yeni atılımlar, yeni projeler, yeni umutlar ve adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Yeni beklentiler ve geleceğe daha umutla bakacağımız bir yıla girmenin heyecanı yaşadığımız bu saatlerde, tüm kamu çalışanlarımızın, İl Genel Meclis Üyelerimizin, Belediye Başkanlarımızın, Köy ve Mahalle Muhtarlarımızın, Nevşehirli hemşehrilerimizin ve tüm insanlığın yeni yılı kutluyorum. Türk milletinin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi de şükranla anıyorum." dedi.