Nevşehir Güzelyurt mahallesi Oğuzlar cami altında açılan el sanatları ve dekoratif el işleri kursunda kursiyerler üretikleri ürünleri tanıtıp sergilediler. 

Acılışa Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Fedakar Koçak, Müftü Yardımcısı Ahmet Özverili, Mahalle muhtarı Halit Yüncü, Usta öğreticiler İlknur Sıcakyüz ve Serap Gönenbaba ile kursiyerler ve yakınları katıldı.

Güzelyurt Mahalle Muhtarı Halit Yüncü; "Nevşehir Güzelyurt Mahallesi Bayanlarımızın Halk eğitim destekli açılan Dikiş, Nakış, el boyaması, taki ve el sanatları sergisinin açılışını 100'e Yakın bayan kursiyer katılımcıları ile gerçekleştirmiş bulunuyoruz. El emeği  göz nuru ile yapılan ve üretilen ürünler büyük beğeni ve takdir toplamıştır. Çalışmalarından dolayı hepsine teşekür ederiz." dedi.

Halk Eğitim Merkezi Boyama Kursu Hocası İlknur Sıcakyüz, açılan sergi hakkında şu açıklamalarda bulundu; "Dekoratif ev aksesuarları kursumuzda 18 öğrenci, el nakışları kursumuzda 25 öğrenci ile devam edilmiş olup şuan 100 yakın katılımcı sayısına ulaştık. Tüm kursiyerlerimize ilgileri ve katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.