NEVŞEHİR(MHA) Ak Parti Hacıbektaş İlçe Teşkilatı, Ramazan ayı dolayısıyla parti üyeleri ve köy muhtarlarına iftar yemeği verdi.

Hacıbektaş AK Parti İlçe Başkanı Harun Çelik tarafından verilen iftar yemeğine; Nevşehir Ak Parti İl Başkanı Kazım Sunar, Nevşehir AK Parti Milletvekilleri Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Tatar, Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Gençlik Kolları Başkanı Yasin Güneş, İlçe yönetimi, İl Genel Meclis üyeleri, ve merkeze bağlı köy Muhtarları katıldı. İftar yemeğinin ardından, AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri, Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Tatar, ve beraberindeki heyet Köy ve Mahalle temsilcileri ile beraber istişare toplantısı yaparak, Köy Muhtarlarının sorunlarını dinlediler.

Toplantıda köylerin başlıca sorunları ele alınarak, yapılan çalışmaların hangi aşamada olduğu, çalışma programına alınan projeler ve önümüzdeki yıl yatırım planına alınacak olan çalışmalarla ilgili bilgilendirmeler yapıldı.