Ramazan Bayramına memleketi Nevşehir'de giren Eroğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Yaşar Eroğlu, Ramazan bayramı tatili nedeniyle geldiği memleketi Nevşehir'de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Nevşehir Belediyespor Kulübü Asbaşkanı Hüsnü Öncül, Özlüce Köyü Muhtarı Hasan Gözderesi ve Yuva köyü sakinlerinden Ali Yerlikaya'nın da eşlik ettiği ziyaretlerde NEVBİAD Yönetim Kurulu üyesi hayırsever iş insanı Yaşar Eroğlu sırasıyla, Özyayla, Özlüce köyü ile Kaymaklı beldesi ve Derinkuyu ilçesini ziyaret etti. 

Derinkuyu ilçesinde Kaymakam Muhammet Yılmaz ve Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Kaymaklı beldesinde Belediye Başkanı Harun Çekiç, ile görüşerek bayramlarını tebrik etti.

İş İnsanı Eroğlu, Başkan Savran'la Görüştü...

Ardından Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’ı makamında ziyaret eden İş İnsanı Yaşar Eroğlu, Başkan Savran'ın Bayramını tebrik ederek bir süre görüştü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Savran, Nevşehir’in her geçen gün gelişerek büyüdüğünü ifade ederek, “Nevşehir’in güzelliklerine güzellik katmak ve Nevşehirli vatandaşlara hizmet etmek için Nevşehir Belediyesi olarak büyük bir gayret ve özveri ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konuda gurbetteki hemşehrilerimizin başarıları ve desteği bizlere her zaman güç veriyor” dedi.

Savran, ayrıca İş insanı Yaşar Eroğlu ve heyetteki konuklarının Ramazan Bayramlarını tebrik ederek aileleri ve sevdikleri ile birlikte geldikleri memleketlerinde güzel bir bayram geçirmelerini diledi.

İstanbul'da yaşayan NEVBİAD Yönetim Kurulu üyesi hayırsever iş insanımız Yaşar Eroğlu’da Başkan Savran’a teşekkür ederek gurbetteki Nevşehirliler olarak Nevşehir’deki gelişmeleri her zaman yakından takip ettiklerini ifade ederek çalışmalarında başarılar diledi.

İş İnsanı Yaşar Eroğlu, Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru'yu makamında ziyaret ederek bayramını tebrik etti. Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik'inde yer aldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreter Kamil Duru; "İl Özel İdaresi'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi" dedi.

Eroğlu'ndan Nevşehir gündemin adresi FİB Haber'e ziyaret

Nevşehirli iş insanı Yaşar Eroğlu günün son ziyaretini Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com Haber Merkezine yaptı.

Geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'ya taziyelerini ileten Nevşehirli iş insanı Yaşar Eroğlu, "İstanbul'da yaşayan Nevşehirliler olarak memleketimizden tüm haberleri www.fibhaber.com dan takip ediyoruz. Bu bağlamda bizlerin gözü kulağı sesi oluyorsunuz. Sizleri tebrik ediyor ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber.Com Gazetesi Genel Koordinatörü İbrahim Uysal ve Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ise, bu özel ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, hepimizin tek derdi Nevşehir. "Ortak paydamız Nevşehir için Nevşehirlilik ruhu ile çalışıyoruz. Sizler bizim İstanbul'daki gururumuz gönül elçilerimizsiniz. Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. İlimizde kattığınız değer ve desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Nevşehir'e katkı sunan, destek veren herkesin her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. ” dedi.

Hemşehricilik bilinci için Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Uysal ve Çapacı, Eroğlu ve beraberindeki heyetee çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.