17 Mart 2022 tarihli  kararname ile Nevşehir'den Mersin'e atanan İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'a veda ziyaretinde bulundu.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, ‘Göreve geldiğim günden itibaren Borsa Başkanı Sayın İbrahim Salaş’ın her zaman desteğini aldım. Tüm kurumlarla iyi ilişkiler içinde olduk. Nevşehir Ticaret Borsası da bu kurumların başında geliyor. Yeni görev yerim olan Mersin'e gitmeden önce Sayın Başkanımı ziyaret etmeden gitmek istemedim. Bu güne kadar Nevşehir'e hizmet etmenin büyük onur, gurur ve mutluluğunu yaşadım. Şimdi Mersin'e gidiyorum. Bu makamlar gelip geçici, ama dostluklar bakidir. Biz sizleri dost biliyoruz ve bundan sonra da sizlerle görüşmek arzusundayız. Benim bir hakkım varsa helal olsun sizlerden de helallik istiyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ise, Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne atanan Ekici'ye, yeni görev yerinde başarılar diledi ve kendilerine günün hatırası olarak Kapadokya yöresine ait el işlemeli çini tabak hediye etti.

İlimizden Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne atanan Cengiz Ekici, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra, helallik isteyip, ayrıldı.