ANADOLUJET’İN KAPADOKYA - ANTALYA UÇUŞLARI 1 NİSAN’DA BAŞLIYOR

AnadoluJet, kültür ve deniz turizmi arasında bağlantı kuracak yeni hattı Kapadokya – Antalya’yı 1 Nisan 2015 tarihinde açmaya hazırlanıyor. AnadoluJet’in Kapadokya – Antalya karşılıklı seferleri yaz tarifesi süresince haftada üç gün karşılıklı olarak gerçekleştirilecek…

25 Şubat 2015, Ankara;

Likya, Roma, Selçuklu ve Osmanlılara ev sahipliği yapmış, Anadolu’nun en önemli kültür ve doğa turizm noktalarından biri olan Kapadokya, 120 otel ve toplam 22 bin yatak kapasitesi ile Türkiye’nin önemli tatil destinasyonlarının başında geliyor ve yılda ortalama 2 milyon turist ağırlıyor.

UNESCO Dünya Mirası Listesinde de yer alan Kapadokya, şimdilerde yepyeni bir atılımın heyecanını yaşıyor.  Halkın hava yolu AnadoluJet, 1 Nisan 2015 tarihi itibariyle açacağı yeni hattı ile Kapadokya ve Antalya’yı birbirine bağlamaya hazırlanıyor.

Haftada üç gün karşılıklı olarak düzenlenecek AnadoluJet uçuşları ile deniz, tarih ve kültür turizminin en çok tercih edilen güzergahlarından biri olan Antalya’ya gelenler turistler artık rahatlıkla Anadolu’nun bir diğer önemli doğal ve kültürel turizm merkezi Kapadokya’ya ulaşabilecek.

Deniz turizmi ile kültür turizmini bağlayacak bu yeni hattın iki bölge arasındaki ziyaretçi geçişini arttırması ve turizm potansiyelini geliştirmesi amaçlanıyor. Turizm sektörü için yeni fırsatlar da barındıran AnadoluJet Kapadokya (Nevşehir) – Antalya hattının yeni yatırımlara da kapılar açması hedefleniyor.

Ülkemizin en fazla ziyaretçi çeken kentlerinin başında gelen, yılda 12 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırlayan Antalya’dan, bu yeni rota ile Kapadokya ve çevresini ziyaret eden turist sayısının artması ve bölge potansiyelinin 5 milyonu bulması bekleniyor.

AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabilir.

 

AnadoluJet Hakkında:

Bir Türk Hava Yolları markası olarak 23 Nisan 2008’de Ankara merkezli olarak uçuşlara başlayan AnadoluJet, yolcuya sunulan ilave servislerin yalınlaştırılmasıyla elde edilen maliyet avantajının, bilet ücretlerine yansıtılarak daha geniş halk kitlesinin hava ulaşım hizmetinden yararlanabilmesi amacıyla geliştirilen yeni bir iş modeli ile operasyonuna devam etmektedir. Türk Hava Yolları güvencesi altında yurtiçi seferler düzenleyen AnadoluJet, her geçen gün uçuş ağını genişletmektedir. Daha detaylı bilgilere www.anadolujet.com internet adresi ve/veya 444 2538 numaralı çağrı merkezi aracılığıyla ulaşılabilir.