Yeni evli çiftlerin son zamanlarda yoğun olarak ilgi gösterdiği turlar arasında kapadokya balayı turları da yer alıyor.

MDC Otelin Balayı Tur ekibi olan HTR Turizm tarafından A'dan Z'ye tüm detayın düşünülerek hazırlandığı Kapadokya Balayı Tur Paketlerinde çiftlerin havaalanı transferinden otel konaklamasına, atv safari turlarından balon turlarına varana kadar çiftlerin dolu dolu bir balayı geçirmeleri hedefleniyor.

Bugüne kadar 1.000'den fazla çifte balayı organizasyonu yaptıklarını belirten HTR Tur Balayı ekibinden Meliha Poyraz, "Çiftlerimize 500 yıllık mağara otelimizde istedikleri odayı seçme imkanı sunuyoruz." şeklinde konuştu.

Kapadokya Balayı Tur  Olarak sadece anlaşmalı otellerimizde değil kendi lüks balayı otellerimizde de hizmet veriyoruz, Sizlere Kapadokya'nın eşsiz manzarasında balayı geçirmek için mükemmel organizasyonlar sunuyoruz. Manzarası ve peri bacaları ile ünlü Kapadokya, balayı çiftlerimizi cezbetmektedir. Kapadokya'daki balayı otellerimiz, balayı çiftlerimiz için, özel Jakuzili, Hamamlı, havuzlu, suit odalarımızda özel süslemelerle Profesyonel, güler yüzlü ve işlerini seven ekibimiz ile birlikte, Sizin düşündügünüz alkollü ve alkolsüz özel yerlerimiz ile size en iyisini vermeye çalışıyoruz, Kapadokya'da 15 yılı aşkın bir süredir siz değerli misafirlerimize hizmet sunmaktan gurur duyuyoruz. Kapadokya balayı ekibimiz profesyonel rehberler ve seyahat uzmanları tarafından oluşturulan balayı tur programlarımız, her misafirimizin Kapadokya'dan en iyi şekilde ayrılmasını sağlamak için oluşturulmuştur.

Balayı ve Düğün Organizasyonu için FİB AJANS Organizasyon 

Nevşehir'de Düğün, Nişan, Kına, Sünnet, açılış ve Evlilik Teklifleriyle en özel anlarınız ve mutluluklarınız için FİB Ajans Organizasyon Hizmetinizde.

Düğün ve Sünnet Organizasyonlarının Nevşehir ve Kapadokya da ki en önmeli adresi FİB ajans & Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

0 384 212 9 444 
GSM: 0 532 627 28 74
www.nevsehirorganizasyon.com
www.fibajans.com