NEVÜ Tiyatro Kulübü 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında hazırlandıkları “Ormanda” adlı çocuk tiyatrosunu Hacıbektaş ilçesinin Karaburna Köyü’de sergiledi.

Karaburna Dayanışma Derneği ile NEVÜ Tiyatro Kulübü işbirliği ile organize edilen oyun Karaburna İlkokulu ve Ortaokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Hakan Yozcu’nun yazdığı “Ormanda” adlı oyunun yönetmenliğini Turizm Rehberliği Bölüm öğrencisi Rananur Kuran, yardımcı yönetmenliğini Müzik Bölümü öğrencisi Talha HENNEP yaptı.

Tiyatro Kulübü Başkanı, Matematik Bölümü öğrencisi Nursenem KÖROĞLU liderliğinde oyun 21 Mayıs 2022 tarihinde saat: 14:30’da gerçekleşti.

Oyunu iki yüz öğrenci izledi. Tiyatro Kulübü Danışmanı Yücel ÖZDEMİR, “Üniversiteler bulundukları kentin sosyal, sanatsal, kültürel yaşamını canlandırarak bireylerin mekansal dönüşümlerine katkı sunmak gibi sorumluluklara sahip olduğunu, önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında tiyatro gösterilerinin devam edeceğini vurguladı. Karaburna Dayanışma Derneği yönetimi, öğrenci ve veliler Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Yönetimine ve Sağlık Kültür Daire Başkanlığına konuyla ilgili destekleri için teşekkür etti.