AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde AK Parti seçim bürosunu ziyaretti etti.

AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Erkan Çiftci, AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fatih Çiftci ile partililer ve çok sayıda Gülşehirli vatandaşlar tarafından karşılanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, partisinin 31 Mart 2019 mahalli idareler seçiminde "Tevazu, samimiyet ve gayretle daima millet, daima memleket" sloganını benimsediğini aktardı.

Kaya, Gülşehir ve Gülşehirlilerin hak ettiği hizmetilere ulaşması için, Belediye Başkan Adayımız Fatih Çiftci ile önümüzdeki yerel seçimlerde  ilçemizin "Hizmet Belediyeciliği"ne kavuşacağını söyledi.

Kaya, AK Parti olarak 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde, Nevşehir ile birlikte tüm ilçeleri ve beldelerina talibiz. İnşallah bunu hep birlikte başaracak gönül belediyeciliği ile vatandaşlarımızı buluşturcağız.. Bunun için de tüm seçmenlerimizle birebir irtibat halinde olmamız gerekiyor. Kalan 2 ay boyunca gece-gündüz demeden çalışacağız. Seçim bürolarımızı toplumumuzun her yaştan ve kesimden insanları ağırlayıp bilgi verebileceğimiz yerler olarak kullanacağız. Mahallelerimizi sokak sokak, ev ev gezerek hizmetlerimizi anlatıp onları ikna etmeye çalışacağız. Buradan tüm Gülşehirli hemşehrilerimize Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın en derin sevgilerini selamlarını iletiyor, bu vesile ile misafirperverlikleri ve destekleri için tüm Gülşehirlilere ve tüm partililerimize teşekkür ediyorum". diye konuştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de ; "Nevşehir’imizi adım adım ziyaret etmeye devam ediyoruz.‬ Şimdi de Gülşehir’ deyiz.‬ ‪“Gülşehir, hak ettiği AK Belediyeciliği özledi. Belediye Başkan adayımız Av. Fatih Çiftci ile 31 Mart’ta Gülşehir büyümeye, gelişmeye, geleceğe destek verecek. Önce Millet Önce Memleket AK Parti “ dedi.

Gülşehir ziyaretinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya'ya, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’nin yanı sıra, İl Başkanı M. Rauf Yanar, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Ramazan Çiftçi'de eşlik ettiler.