19 Temmuz 2015 Pazar günü / Bayramın 3.Günü gerçekleştirilecek Kozaklı Kaplıca Festivalinde ünlü sanatçılarda sahne alacak.
Şifa Kapısı Kozaklı da yüzde yüz bir doluluk oranına ulaşıldığı ve Festival için heyecanlı bir bekleyiş içinde olduklarını dile getiren Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, Kapadokya da Nevşehir  ilçeleri arasında şifalı sularıyla dikkat çeken Kozaklı'nın, Türkiye'nin şifa merkezi haline gelmesi için önemli projelere imza atmak için çalıştıklarını,bu kapsamda ikincisini düzenledikleri  festivalde bu değişimin farkına bir kez daha varılacağını söyledi.

Başkan Celalettin Güven festivalle ilgili şöyle dedi:
"Kozaklı'nın kaplıca turizmini geliştirmek için yeni projeler içerisine girdik. İnanıyorum ki Kozaklı'ya daha önce gelenler, ilçemize tekrar geldiklerinde bu değişimin farkına varacaklardır. Festivalimize katılan konuklarımız, Kozaklı'nın doğal güzelliklerinin yanı sıra, şifalı suları ve kaplıcaları ile tanışacak. Bu yıl ikincisini yapacağımız festivalimiz ile Kozaklı'ya gelen tüm misafirlerimiz unutulmaz bir gün yaşayacaklar” diye konuştu. 

Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, Bütün Herkezi Bayramın 3. günü Kozaklı'ya  bu yıl 2. si düzenlenecek olan “Kozaklı Kaplıca Festivali” ne davet etti. 

Her yıl olduğu gibi bu yılda Vatandaşlar Bayramında Kozaklı Kaplıcalarını Tercih Etti diyen Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, Türkiye nin dört bir tarafından gelen miafirlerimize ve Bayram nedeniyle Sıla-i rahim için memleketlerine gelen hemşehrilerimize Bayram tadında unutulmaz bir proğramla geçmesi planlanan Kozaklı Kaplıca Festivalimize tüm halkımızı davet ediyorum dedi.

Tarih: 19 Temmuz 2015 Pazar günü / Bayramın 3.Günü
Saat: 18:00 da Başlayacak / Tuğba YURT
 Konseri Saat : 22:00 de...
Yer: Belediye Önü Kozaklı / NEVŞEHİR


Kozaklı'da Bayram Tadında Konser Düzenleniyor
Kapadokya'nın kalbi Nevşehir'in kaplıcaları ile ünlü Kozaklı ilçesinde Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı Termal Kaplıca Tesisleri Ramazan bayramında yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.

Ramazan Bayramı’nı doğa ile baş başa ve kaplıcaların sağlıklı sularında geçirmek isteyen vatandaşlar yine tercihlerini Kapadokya’nın Kozaklı ilçesinden yana kullandı. Her bayram olduğu gibi bu Ramazan Bayramı’nda da Kozaklı da Termal Kaplıca Tesisleri yüzde 100 doluluk oranını yakaladı.


KOZAKLI KAPLICA FESTİVAL PROGRAMINDA NELER VAR?

Kozaklı Belediyesi ile Kozaklı Termal Tesisler Birliği tarafından ortaklaşa olarak bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Kozaklı Kaplıca festivali etkinliğinde Ünlü sanatçı Tuğba Yurt, Rock Müziğin güçlü sesi Yankır, Kapadokya Ekspress Grubuda konser verecek.Festival geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Dolu dolu proğramıyla renkli görüntülere sahne olacak.

19 Temmuz Pazar günü Saat: 18:00 da Mehteran Ekibinin ilçe meydanında Kortej yürüyüşü ile başlayacak olan etkinlik kapsamında Kurbanlar kesilip dualar edilecek.

Kozaklı Kaplıca festivali akşam bölümünde Türk Pop Müziğinin ünlü isimlerinden Tuğba Yurt ile ünlü Rock sanatçısı Yankır birbirinden güzel parçalarıyla sevenlerine unutulmaz ve doyumsuz bir gün yaşatacaklar.

Belçika'dan festival için gelen Türkiye'nin en Genç Şair - Yorumcusu Berkay Ertaş, şiir dinletileri ile festivale renk katacak.

Yine Kültür ve Turizm Bakanlığı Hacıbektaş Semah Ekibi de bir gösteri sunacak.

Festivalde Çocuklarda Unutulmadı !

Bu arada Çocukların eğlenmesi için Canlı Hacıvat Karagöz gösterileri, Balkan Şampiyonu İllizyonist Gökhan Şanlı'nın gösterileri ile palyaçolar festivale katılan çocuklara rengarenk balonlar dağıtılacak.

Kozaklı Kaplıca Festivali etkinliğinde gün boyu Palyaçolar çocuklarla güzel vakit geçirecek,etkinlikte vatandaşlara Osmanlı Şerbeti ikram edilecek...

Proğramın kapanışı havai fişek gösterileri ile sona erecek.

Konser boyunca seslendirecekleri bir birinden güzel şarkılarla katılımcılara unutulmaz dakikalar yaşatacak ünlü ses sanatçısı Tuğba Yurt ve Anadolu Rock müziğinin sevilen ismi Yankır konserine binlerce katılım olması bekleniyor.

Tarih: 19 Temmuz 2015 Pazar günü / Bayramın 3.Günü
Saat: 18:00 da Başlayacak / Tuğba YURT
 Konseri Saat : 22:00 de...
Yer: Belediye Önü Kozaklı / NEVŞEHİR