Nevşehir’de İşletmeciliğini saç tasarım uzmanı Mehmet Paslanmaz'ın yaptığı "Lord Barber" Cilt Bakımı ve Saç Tasarım Merkezi hizmete açıldı.

Nevşehir merkez Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Şehit Haşim Gökmen Caddesi No:24/B adresinde hizmete giren "Lord Barber" merkezinin açılışına ilgi oldukça yoğundu.

Çok sayıda vatandaşında katıldığı ve Nevşehirlilerin yeni adresi olmaya hazırlanan "Lord Barber" Cilt Bakımı ve Saç Tasarım Merkezi, Hafız Mahmut Sami Kemikkıran hocanın yaptığı duanın ardından açılış kurdelesi Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Nevşehir Berberler, Kuaförler Odası Başkanı Yusuf İbiş, Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi ile "Lord Barber" İşletme sahibi Mehmet Paslanmaz tarafından kesildi.

Günümüzde artık kadınlar kadar erkekler de kişisel bakıma ve dış görünüşlerine büyük özen gösteriyorlar. "Lord Barber" Cilt Bakımı ve Saç Tasarım Merkezinde  Profesyonel Cilt bakımları, Saç ve Sakal Traşı, Saç Boyama, Yüzde Akne siyah nokta temizlemenin yanı sıra cilt bakımı gibi gibi hizmetler veriliyor.

Başkan Savran iş yeri açılışını yaptığı "Lord Barber" merkezinde traş oldu...

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, "Lord Barber" Kuaförünün ilk müşterisi oldu.
 

16 yıllık borsa kavşağında hizmet veren "Lord Barber" Cilt Bakımı ve Saç Tasarım Merkezi İşletmecisi Mehmet Paslanmaz; "Saç ve sakal erkeğin makyajıdır. Kadınlar kadar erkeklerde bakımlı olması önemlidir. Sürekli yenilikler yapmaya çalışarak müşterilerimize en iyi hizmeti vereceğiz. 0/7 yaş Bölümü ve Yetişkin bölümü olmak üzere iki ayrı salonumuzda müşterilerimize hizmet vermekteyiz.  Biz yeni açtığımız merkezimizde kaliteli hizmet ve güler yüzlü personelimiz ile Nevşehir'de erkeklerin her türlü saç bakım ve güzellik ile ilgili taleplerine cevap veriyoruz. Merkezimizde Şehit ailelerine hizmetlerimiz ücretsizdir.

Bu vesile ile merkezimizin şehrimize hayırlı olmasını diliyor, açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Savran'da ilk traşını olarak salon ve personelimizi mutlu etmiştir. Kendilerine teşekkürlerimi ifade ediyorum.” dedi.

Nevşehir Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Şehit Haşim Gökmen Caddesi No:24/B Nevşehir 16 yıllık borsa kavşağında hizmet veren Mehmet Paslanmaz Nevşehir’e bir yenilik yaparaktan Nevşehirimize Yenilikçi Bir salon kazandırdı Ve açılışını gerçekleştirdi 0/7 yaş Bölümü ve Yetişkin bölümünü ayrı salonlar olarak belirleyip çocuklarımızın daha mutlu huzurlu traş olmalarını sağlamak İçin Açılışımızda Nevşehir belediye başkanımız Mehmet SAVRAN hayrlı olsun ilk traşı olaraktan salon ve personelimizi mutlu etmiştir

"Lord Barber" Cilt Bakımı ve Saç Tasarım Merkezi

Adres: Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Şehit Haşim Gökmen Caddesi No:24/B, 50100 Merkez/Nevşehir

Randevu Tel: 0 553 626 09 50