Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'li Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı ve Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker'e ziyarette bulundu.

Başkan Bağcı Ülkü Ocaklarının Önemine Değindi
Ziyarette konuşan Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, Ülkü Ocaklarının önemine değinerek,” Zor bir görev ifa ediyorsunuz. Gençlere sahip çıkma noktasında Ülkü Ocaklarımız önemli bir görev üstleniyor. Bu anlamda Ülkü Ocaklarımız gençliği dejenere eden zararlı ürünlerin kullanılmaması noktasında eğitimler veriyor. Bunun yanı sıra vatanına milletine bağlı gençlerin yetişmesinde de önemli katkı sağlıyor.

Ben bu vesile ile Nevşehir Ülkü Ocağı İl Başkanımız Sayın Ali Türker'i ve ekibini başarılı ve özverili çalışmaları nedeniyle tebrik ediyor, kendilerine kolaylıklar diliyorum” dedi.

"Üç hilal sancaklıyız biz Ülkü Ocaklıyız" 

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç ise, "Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Rabbim inşallah kılıcını keskin eylesin. Eğitim ve kültür alanında çalışmalar yaparak, bilgili, kültürel değerlerine sahip çıkan gençlerin yetişmesinde önemli yer tutan Ülkü Ocaklarımıza gönül vermiş gençlerimizi ve Nevşehir Ülkü Ocağı İl Başkanımız Sayın Ali Türker'i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz’ dedi. Nevşehir Ülkü Ocağı İl Başkanımız Sayın Ali Türker ve Belediye Başkanlarıma hoş sohbetleri için teşekkür ederim." dedi.

"Her zaman Ülkücü kardeşlerimizin yanındayız..."

Böyle güzel gençlerle bir arada olmak bizim için gayet mutluluk verici açıklamasında bulunan Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren'de, "Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker'e ve yönetimine çalışmalarında başarılar dileyerek, dün olduğu gibi bugünde yarında her zaman yanınızdayız" dedi.

Ülkü Ocaklarındaki gençlere seslenen Başkan Eren, ‘Yarınımız geleceğimiz umutlarımız adına siz değerli genç kardeşlerimize de büyük sorumluluklar düşüyor. Başka ülkenin öğrencileri 1 saat çalışıyorsa, sizlerin 5 çalışması gerekir. Türkiye’nin parlak geleceği siz gençlerin elinde. Allah yar ve yardımcınız olsun" dedi.

Ülkü Ocakları Başkanımız Ali Türker'e Teşekkür Ederiz...

Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi de; "Bu Akşam Dört Belde Belediye Başkanları Olarak Nevşehir Ülkü Ocağına Ziyarette Bulunduk Ocak Başkanımız Ali Türker'le İstişarelerde Bulunduk. Çok Samimi Ve Sıcak Bir Sohbet Oldu. Başta Sayın Başkana Ve Ocaktaki Gençlerimize Bizlere Göstermiş Oldukları İlgiden Dolayı Teşekür ederiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker'de ; "Kavak Belediye Başkanımız Sayın Feridun Bağcı, Tatlarin Belediye Başkanımız Sayın Ercan Selvi, Kaymaklı Belediyesi Başkanımız Sayın Harun Çekiç ve Göreme Belediye Başkanımız Sayın Ömer Eren’e nezaket dolu ziyaretleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ederiz." dedi.

Başkan Türker; "Ülkü Ocakları; Türklüğün istikbal ve istiklal istikametinde ilerlemesi için fedakârca mücadele etmiş, inanmış, nefsini aşmış, dünyevi tutku ve heveslerden arınmış serdengeçtilerin oluşturduğu manevi bir yuvadır. Ülkü Ocaklılar, her zaman zalime meydan okuyan, mazluma kol kanat geren kadim Türk töresinin takipçisi olmuşlardır ve olmaya da devam edecektir. Ziyaretleriniz bizleri ve gençlerimizi onurlandırmıştır. Birlik ve berberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz’’ dedi. 

Daha sonra birlikte günün anısına fotoğraf çektiren Başkanlar, aynı karede bozkurt işareti ile selamladı 

Ziyaret sonunda ise Ocak Başkanı Ali Türker, başkanlara Ülkü Ocaklarının atkısını hediye etti.