Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ı Nevşehir Kadın Derneği ve Nevşehir UYUŞTURUCU VE MADDE  Bağımlılığı ile mücadele derneği Başkanı , Nevşehir Kadın Dernek Başkanı Makbule Atlı ,NEVUMUT Derneği Başkan yardımcısı Abdulkadır Atlı, Dernek Yönetiminde olan eğitimci Sosyolog Melek Yorgancı ve Nevşehir Kadın derneği Başkan Yardımcısı ve proje koordinatörü Hazal Atlı ziyaret etti.

Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı tebrik ziyareti için Nevkad ve Nevumut dernek yönetimi konuklarıyla sohbet eden Başkan Savran derneğin yapmış olduğu projelere destek vereceğini söyledi.

Şehirdeki tüm STK, kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliğine büyük önem verdiklerini ifade eden Savran, “Hepimizin ortak paydası kuşkusuz Nevşehir’e hizmet etme arzusu. Bu yüzden aynı hedefe doğru hep birlikte yol almak, bizler için de büyük bir kazanç olacaktır.” dedi.

Nevumut Başkanı Makbule Atlı dernek ve siyasi çalışmalarında kısaca bahsetti.  

Nevşehir  Belediyesinde Meclis üyeliği yaptığını ve Ak partide Aktif çalışan olduğunu 6.000 civarı ailenin evlerine giderek sosyal incelemelerde bulunduğunu yürütmüş olduğu projelerinde yılda 2500 kişiye ulaştıgını vurguladı. Atlı yazdığı projelerin büyük ilgi topladığını söyledi.

Projeleri  kendim ve proje yardımcım Hazal Atlı ile birlikte yazmaktayız dedi. Yeni projemizde belediyemizin de desteğini bekleriz dedi .

Atlı Projelere Hibe desteklerini veren İçişleri Bakanlığı, Aile Sosyal Bakanlığı, Sabancı Vakfı Gençlik Spor Bakanlığı desteklediğini söyledi.

Atlı eğitimin yaşı olmadığını ve eğitimin önemini son derece iyi bilen biriyim diyerek Son yıllarda yürütmüş olduğumuz projeler, Nevşehir İl ve İlçelerinde büyük katılım sağlanarak, ses getiren projelerin bazıları şunlardır;“Meme Kanseri Erken Tanı Projesi”, “Kadın ve Kız Çocukları İnsan Hakları Koruması Projesi”, “Erken Evlilik Çocuk Gelinler Projesi”, “Aile İçi Şiddet”, “Kadına Şiddet” projeleri, “Minikler Adımlar Okula Yürüyor” projesi “Değerlisin Geleceğini Yok Etme” projesi .Eğitim Engel Tanımaz Projesi bu hayat senin hedef sensin projesi projeleri başarı ile yürüttük  diyerek belediye çok teşekkür ederek başarılar diledi. Belediye Başkanımız DR. MEHMET SAVRAN  ziyaretimizden  dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.