Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Devlet Hastanesinde, 2022 yılının ilk dakikalarında dünyaya gelen Kader ve Ali Dinç çiftinin bebekleri Ozan Ali bebeği ziyaret ederek, altın hediye etti.

Yeni yılın ilk saatinde dünyaya gelen Ozan Ali bebeği ziyaret eden Vali İnci Sezer Becel, Ozan Ali bebek ve ailesi Kader ve Ali Dinç çiftine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diledi.

Vali Becel, "Yeni yılın ilk saatlerinde hastanemizde tedavi gören hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletmek ve ilimizde dünyaya gelen yeni yılın ilk bebeğine sağlık dilemek için ziyaretimizi gerçekleştirdik. Tüm hastalarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum. Dünyaya gelen tüm bebeklere sağlıklı ve mutlu bir gelecek temenni ediyorum" diye konuştu.

Vali Becel, son olarak Nevşehir Devlet Hastanesini ziyaret ederek, yılbaşı gecesi görev yapan sağlık personeli ile hasta ve hasta yakınlarının yeni yılını tebrik etti.

Hastanede görevli personelin de yeni yıllarını kutlayan Vali Becel, ziyaretinin ardından Nevşehir Devlet Hastanesi'nden ayrıldı. 

Vali Becel'e ziyaretlerinde İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Jandarma Komutanı Bahittin Murat Yakın, Sağlık İl Müdürü Rahim Ünlübay, Başhekim Macit Yalçın ve Nevşehir Devlet Hastanesi İdari Mali Hizmetler Müdürü Hakan Gürbüz de eşlik etti.