Nevşehir'in Esentepe Mahallesi'nde hizmet veren Pforzheim Erkek Kuaför işletmecisi Murat Uysal, 24 Kasım'da tüm öğretmenlere ücretsiz saç traşı hizmeti vereceğini duyurdu.

Muhteşem "KASIM" böyle olur.

Pforzheim Erkek Kuaför işletmecisi Murat Uysal, böylesine anlamlı bir günde öğretmenlere ufak bir hediye sunmak amacıyla böyle bir uygulama gerçekleştirmek istediklerini belirtti.

24 Kasım'da tüm öğretmenleri dükkanlarına beklediklerini belirten Uysal, "Hazreti Ali bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum diyerek, Öğretmenin önemine vurgu  yapmıştır. Bizde buradan yola çıkarak 24 Kasım öğretmenler gününde öğretmenlerimize küçük bir hediye vermek istedik. 24 Kasım'da gün boyu öğretmenlerimizin ücretsiz saç traşlarını yapmak istiyoruz. Tüm öğretmenlerimizi dükkanımıza bekliyoruz." dedi.

24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı...

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile birde mesaj yayınlayan Pforzheim Erkek Kuaför işletmecisi Murat Uysal, ” Bizlere İlim, irfan ve ahlak öğretirken Vatan ve Bayrak sevgisini de işleyen saygıdeğer öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır.

Görevleri başında şehit olan öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günlerini kutluyor bu kutlu görevlerinde başarılar diliyorum ” dedi.

 Pforzheim Erkek Kuaförü

Adres: Esentepe Mahallesi Oğuzhan Sokak Çağrı Apartmanı No:1 Merkez / Nevşehir