Edinilen bilgilere göre, Nevşehir'de tek başına yaşayan bir vatandaşımız iddiaya göre, dışarıda kaldıklarını söyleyen bir çifte acıyarak evini bir günlüğüne verdi. Sonrasında büyük şoku yaşadı. Eve gelen talihsiz adam, eşyalarının yerinde olmadığını görünce hayatının şokunu yaşadı.

Evinin eşyalarının boşaltılmış bir halde bulan mağdur vatandaşımız soluğu karakolda aldı.

Nevşehir'de tek başına yaşayan M.C. isimli bir vatandaşın iddiasına göre olay şu şekilde yaşandı; "İsmim Merdan C. Otobüs şoförüyüm. Ben dışarda çalışıyorum 15 günde bir eve geliyorum. Nevşehir 15 Temmuz mahallesinde tek başına yaşıyorum.

Bir arkadaşının vasıtasıyla tanıştığım genç bana Niğde'den geldiğini ve dışarda kaldığını söyleyerek nişanlımla bir günlüğüne evinizde kalabilirmiyim dedi.

Bende durumlarına acıdım tamam ben zaten şehir dışında çalışıyorum evde yokum. Bir günlüğüne kalın sonra çıkın dedim. Sonra bir geldimki evde ki eşyalarım boşaltılmış. Televizyondan, çamaşır makinasına, buzdolabından şohbene ne var ne yok ikinci ele satmışlar. Şuan çok mağdurum ne yapacağımı şaşırdım. Durumu polise bildirdim. Çok mağdurum" dedi.