Nevşehir'de Ramazan Bayramlaşmaları hangi gün olacak ? İşte Nevşehir'de Resmi bayramlaşma ile iş dünyası ve siyasi partilerin Bayramlaşma takvimi şöyle.... 

Nevşehir'de resmi bayramlaşma birinci gün
Nevşehir’de geleneksel hale gelen resmi bayramlaşma programı, Bayramın 1. günü olan 15 Haziran 2018 Cuma günü yapılacak.
Ramazan Bayramı münasebetiyle bayramlaşma töreni, Bayramın 1. günü olan 15 Haziran 2018 Cuma günü, 11.30-12.30 saatlerinde; Nevşehir Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde yapılacaktır.

Diğer Programlar:

10.30 - H. Rasim Uzer Özel Eğitim Mesleki Eğitim (Okulu) Merkezinde
            Bayramlaşma
11.00 - Emniyet Görevlileri İle Bayramlaşma (Merkez Polis Karakolu)
11.30 – Bayramlaşma
14.00 - Şehit Ailesi Ziyareti (Şehit Uzman Çavuş Şahin KAYA’ nın
            Ailesini Ziyaret/Gülşehir)
14.30 - Jandarma Personeli İle Bayramlaşma (Tuzköy Jandarma Karakolu)
15.30 - Huzurevinde Bayramlaşma (Nermin Erdemir Huzurevi- Hacıbektaş/Merkez)
16.00 - Huzurevinde Bayramlaşma (Rıfat Kartal Huzurevi- Hacıbektaş-Kırşehir Yolu)

Ak Partide Bayramlaşma 1. Gün Yapılacak
Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı’nda bayramlaşma töreni düzenlenecek.
AK Parti İl Teşkilatında geleneksel bayramlaşma programı, Ramazan Bayramının birinci günü 15 Haziran 2018 Cuma günü 15.00-16.00 saatleri arasında İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilecek.
Bayramlaşma törenine, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Milletvekilleri ve Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Milletvekili adayları Yücel Menekşe ve Emre Çalışkan,Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, İl ve İlçe yönetimleri, kadın ve gençlik kolları yönetimleri, İl Genel ve Belediye Meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda partilinin katılması bekleniyor.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, yaklaşan Ramazan Bayramını kutlayarak, bayramlaşma törenine tüm Nevşehir halkını davet etti.

CHP’de bayramlaşma birinci gün
Nevşehir CHP’de Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenecek olan bayramlaşma programı bayramın ikinci günü, 16 Haziran 2018 Cumartesi günü gerçekleştirilecek.
CHP il binasında yapılacak olan bayramlaşma programı saat 11.00’de gerçekleşecek.
Programa; İl Başkanı Kamil Gülmez, milletvekili adayları Faruk Sarıaslan, Fulya Gülşen Altınsoy, Mehmet Bilgin, Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel ile yönetim kurulu üyeleri de katılacak.

MHP’de bayramlaşma 2. Gün
Milliyetçi Hareket Partisinde bayramlaşma programı bayramın ikinci günü, 16 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek.
MHP İl binasında yapılacak olan bayramlaşma programına İl Başkanı İlhan Kaya ve Merkez ilçe başkanı Mustafa Ceviz, Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz ve Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker ev sahipliği yapacaklar.
Milletvekili adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel ve Fazlı Koç’un da bulunacağı bayramlaşma programı 13.00 – 15.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.


BBP'de Bayramlaşma programı bayramın 2. Günü
BBP Nevşehir Bayramlaşma programı bayramın 2. Günü saat 12.00-14.00 arasında il binasında yapılacak.
Adres :Alibey Cami Yani, BBP İl Binası 


İYİ Parti bayramlaşma bayramın ilk günü
İYİ Partide ramazan bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlenecek. İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Serkan Canpolat ve Merkez ilçe başkanı Veli Kopartan’ın ilk bayramlaşma programı da olacak program bayramın ilk günü il binasında 10.00’da başlayacak.
İYİ Partinin Nevşehir Milletvekili adayları Musa Ertaş, Fatih Mehmet Şahin ve Hüseyin Sevindik’in de katılacakları bayramlaşma programında seçime bir hafta kala siyasi değerlendirmelerde de bulunulacak.


Nevşehir İş Dünyası Aynı Gün Birlikte Bayramlaşacak.
Nevşehir’de ilk kez ilin en büyük sivil toplum kuruluşları bir arada bayramlaşma programı düzenleyecek.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir Ticaret Borsası ve Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı bir arada bayramlaşma programı yapılacak.
Bayramın 1.günü, 15 Haziran Cuma günü Saat :14:00 ila15.00 arasında Ticaret ve Sanayi Odası fuaye salonunda gerçekleştirilecek olan bayramlaşma programına Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Meclis Başkanı Seyit İnce, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve yönetim kurulu üyeleri de katılacaklar.


Nevşehir Ülkü Ocakları’nda bayramlaşma 2. gün
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından Bayramlaşma programı 2. Gün 14:00-16:00 saatleri arasında gerçekleşecek.