Kozmetik sektörünün öncü markalarından Reys Parfums markası ve ürünlerini satan kozmetik mağazası Nevşehir'de açıldı.

2000 Evler mahallesi Mustafa Paslanmaz Caddesinde hizmete açılan "Musee Du Parfum By Reys" Kozmetik Mağazası, ürünlerini Nevşehir’le buluşturan Nevşehirli Genç girişimci Berk Ertaş, ”Nevşehir'in ilk ve tek parfüm markası olan Reys Parfums markası ürünleri mağazamıza getirdik. Musee Du Parfum By Reys ve Gomeda markasını şehrimize kazandırmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah ilimiz için hayırlı ve uğurlu olur" şeklinde konuştu.

Ertaş açıklamasında şunları ifade etti; "2019 senesinde kozmetik ürünleri imalatı olarak Berta Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketini kurduk. 2 senelik AR-GE çalışmamız sonucunda Avrupa ağırlıklı hammadde tedariği ile koku kalitesinde başarıyı yakaladık. Ayrıca kokularımız Fransa'da dizayn ediliyor, hammaddelerimiz ise İtalya ve Polonya'dan tedarik ediyoruz.

Delux kokular ve Niche kokular olarak toplam 60 farklı koku imalatını GPM standartlarına uygun üretiyoruz. Bütün kokularımız Sağlık Bakanlığı onaylı olup, test ve analiz sertifikalarımız mevcuttur. İlk franchising mağazamızı Kimyager Özlem Baydemir hanımefendi ile birlikte açtık. Açılışı sonrası tanıtım günlerimiz başlamış olup, 1 hafta boyunca 3 Eylül'e kadar devam edecek. Bütün değerli hemşehrilerimizi mağazamıza mutlaka bekliyoruz" dedi.
 

Musee Du Parfum By Reys Kozmetik Mağazası

Adres: 2000 Evler mahallesi. Mustafa Paslanmaz Cad. No: 11/B Üniversite TOKİ Bölgesi NEVŞEHİR

GSM: 0 553 305 83 51

WEB: www.reysparfums.com
Mağazamız 10:00-23.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.