Şubat ayında piyasaya giren Nevşehir'in sevilen markası Noriyon Gazozları artık Niğde de tüm bakkal ve marketlerde satılmaya başlandı. 

Noriyon Gazoz Şimdi de Niğde'de...

Niğde'de yaklaşık bir haftadır çeşitli etkinliklere imza atan Noriyon Gazozları Niğdeli vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Türkiye genelinde 20 farklı şehirde satışı gerçekleştirilen Noriyon Gazozlarının Satış Şefi Tunar Çalışkan: Niğde'de bu hafta sonuna kadar pek çok parkta ve sosyal mekanlarda çocuklara ve yetişkinlere ulaşarak onları ilk kez Noriyon Gazozları ile tanıştırdıklarını ifade ederek, Niğdelilerinde hem beğenisini kazanmaktan hemde tercihleri olmaktan büyük mutluluk yaşadıklarını ifade etti.

Çalışkan, Markanın ayrıca gazlı içecek olarak gazoz harici 4 farklı çeşit ürünü daha bulunmakta. Noriyon bunlara ilaveten el yapımı gofret, bisküvili lokum, meyveli bar gibi ürünleriyle de çok yakında Niğde'li tüketicilerle kucaklaşacak. Noriyon ailesi olarak, bu vesile ile Noriyon Gazozlarına sıcak ilgilerinden dolayı Niğde halkına teşekkür ediyoruz" dedi.