Nevşehir Türk Ocaklarından Geniş Katılımlı İftar...


 Türk Ocakları Nevşehir Şubesi, Ürgüp Büyük Otelde düzenlenen iftar davetinde Türk Milliyetçilerini bir araya getirmek suretiyle muhteşem bir buluşmaya imza attı. Yaklaşık 500 davetlinin katıldığı iftar da Nevşehir Şube Başkanı Av. Mesut ERDOĞAN “Ülkenin geçtiği bu zor süreçte Nevşehir'deki Türk Milliyetçilerinin birlik ve beraberliğini pekiştirdik” dedi.

 

Nevşehirli Türk Milliyetçileri, Türk Ocakları Nevşehir Şubesi’nin daveti ile  Ürgüp Büyük Otelde düzenlenen iftar davetinde bir araya geldi. Davette ev sahipliğini şube başkanı Av. Mesut ERDOĞAN’ın yaptığı iftarda, Nevşehir’in Siyaset, İş, Üniversite ve Bürokrasisi bir araya geldi.

 

İftarda, Türk Ocakları Nevşehir Şube Eski Reisleri Ömer ÜNLÜKARA ve Hayrettin TÜKEL, Nevşehir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nesimi AKTAŞ ve Doç. Dr. İbrahim Ethem ÖZKAN, Doç. Dr. Ahmet OĞUZ, Doç. Dr. Kürşat KOÇAK, Doç. Dr. Gülser OĞUZ ve çok sayıda öğretim üyesi, öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi, CHP Nevşehir İl Başkanı Av. Ahmet GÖKTAŞ, DP Nevşehir İl Başkanı Av. Murat BOZ, MHP Nevşehir İl Başkan Yardımcısı Eyüp ÖZ, Türk Kamu Sen Nevşehir İl Temsilcisi Turgay ÇETİN, Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa UĞUR, Türk İmar Sen Nevşehir İl Temsilcisi Recep KILIÇ, Türk Haber Sen Nevşehir İl Temsilcisi Ercüment TUNÇ, Türk Emekli Sen İl Temsilcisi Yavuz SOYSALDI, Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Yahya LEBLEBİCİ, Ürgüp Eski Belediye Başkanı Kürşat NUMANOĞLU, MHP Avanos İlçe Başkanı Mehmet DİLARİ, MHP Derinkuyu İlçe Başkanı Arif AYTEKİN, MHP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Av. Burak KALFAOĞLU, MHP Ürgüp İlçe Başkanı Alpaydın EROĞLU, MHP Nevşehir Kadın Kolları İl Başkanı Sevgi AY, CHP Ürgüp İlçe Başkanı Rafi ALTAŞ, DP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Ali İhsan PARLATAN, DP Ürgüp İlçe Başkanı Ömer BOZ, Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet BALCI, Akarca Belediye Başkanı Elvan KURT, Mahmatlar Belediye Başkanı Faruk CEYHAN, Topaklı Belediye Başkanı Süllü SOLMAZ, Nevşehir Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Özdemir CİNGİ, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Bünyamin ERGEN, Yapı İşleri Daire Başkanı Bahadır CEYLAN, Personel Daire Başkanı Alparslan GÜZEL, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Ahmet YILMAZ, Türk Eğitim Sen Üniversite Temsilcisi Zeki MUHARREMOĞLU, MHP Nevşehir Eski İl Başkanları Ömer AY, Erol ÖNDER, Mehmet Akif ÖLMEZ, Mehmet VAROL ve Av. Serkan BEDİRHANOĞLU, MHP Gülşehir Eski İlçe Başkanları Cuma YÜKSEL ve Zeki ERDOĞAN, Avanos Eski İlçe Başkanı Bahtiyar İLLEEZ, siyasi partilerin il merkezi ve ilçeleri belediye başkanı aday adayları, çok sayıda işadamı, bürokrat ve yaklaşık 500 davetli bir araya geldiler.

 

Türk Ocakları Nevşehir Şube Başkanı Av. Mesut ERDOĞAN iftar sonrası yaptığı konuşmada “Ülkenin geçtiği bu zor süreçte Nevşehir'deki Türk Milliyetçilerinin birlik ve beraberliğini pekiştirdik. Milli ve manevi değerlerimiz, kültürümüz başkalaşıyor, değişiyor. Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışıldığı bu zor dönemde Türk Ocakları olarak milli ve manevi değerlerimize ve kültürümüze sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.