Nevşehir Kadın Dernegi ve Nevşehir Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği Başkanı Makbule Atlı, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Nevşehir Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği Başkan Yardımcısı Çigdem Mert Ayşe Ferah ve Selma Sultan Afat ile birlikte Türk Kızılay’ı Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek'i Kızılay Haftası nedeni ile makamında ziyaret ettiler.

Kendisininde Kızılay'ın bir gönüllü üyesi oldugunu belirten Dernek Başkanı Makbulet Atlı yaptığı açıklamada, "Derneğimizin gönüllü üyelerimizle Kızılay çalışmalarına destek vermekteyiz. Yapmış olduğunuz anlamlı ve başarılı çalışmalar için sizi tebrik ediyor, haftanızı kutluyorum" dedi.

Başkan Atlı, Kızılay haftası kapsamında kendi özel yaptığı tabloyu Kızılay Şube Başkanı Ercan Civelek'e hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kızılay Şube Başkanı Ercan Civelek'te, Kızılay'ın yardıma muhtaç tüm insanlara ellerinden geldiğınce ve imkanlar çevresinde yardımlarına koştuklarını dile getirdi. Bu kapsamda nazik ziyaretleriniz için sizlere teşekkür ediyorum diyerek günün anısına Nevşehir Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği Başkanı Makbule Atlı'yı paketle onurlandırdı.