33 yıllık tecrübesi ve ehil rehber kadrosu ile Türkiye'den en çok umreci taşıyan özel acente olan Hisar Turizm, umreye götürdüğü misafirlerinin maddi manevi en güzel şekilde ibadetlerini yapmalarını hedefleyen bir firmadır.Bu duygularla Nevşehir’den umreye götürdüğümüz misafirlerimizin adedi her yıl artarak devam etmektedir. Geçen yıl 250 olan adedimiz bu yıl 320 adedine ulaşmış ve halen kayıtlarımız devam etmektedir.

Konu hakkında bilgi veren Hisar Turizm Nevşehir Şube yetkilileri şunları ifade etti;

Her yıl Şubat veya Mart aylarında Nevşehir'den Mukaddes beldelere uçak kaldırıyoruz. Misafirlerimiz hiç yorulmadan mukaddes beldelere direk gitmenin mutluluğunu ve memnuniyetini yaşıyorlar. Bu sene de umre uçağımız 26 Şubat 2019 tarihinde hareket edecektir.

Şirketimizin hizmet kalitesi her geçen yıl artarak devam ediyor. Standart verdiğimiz hizmetlerimizin yanında;

  • Her 40 kişilik gruba tahsis ettiğimiz tecrübeli ve ehil hocalarımız,bluetooth kulaklıklar ile yüksek kalitede rehberlik hizmeti vermektedir.
  • Ekonomik paket umrelerimizde bile kendi aşçılarımız tarafından taze etler ile hazırlanan Açık büfe sabah kahvaltısı ve akşam yemeği ikram ediyor, öğlenleri de kumanya veriyoruz.
  • Her umrecimize özel seyahat sağlık sigortası yaparak seyahat esnasında yaşanabilecek sağlık problemleri ile ilgili misafirlerimizi teminat altına alıyoruz.

Hisar Turizmin Genel Faaliyetleri.

Hisar Turizm olarak diğer faaliyetlerinden bahseden şirket yetkilileri;

  • Aile ve arkadaş çevresi ile yapılabilecek VIP Butik umreler,
  • Kurumsal firmalar ve onların müşterilerine özel umre ve kültür turları organizasyonları,
  • Yurtiçi ve yurtdışı kültür turları,
  • Türkiye’nin ve Dünyanın her yerine en uygun fiyatlı bilet hizmetiverdiklerini ifade ettiler.

Tüm bu faaliyetlerimiz ile ilgili bilgi almak isteyenleri Kurşunlu Cami yolu üzerinde Kasaplar Çarşında yer alan Nevşehir Hisar Turizm Şubesi ve Hisar Hac Umre Malzemeleri Satış Noktası’nadavet ettiklerini ifade etti.

İletişim:Camii cedit mah.camii kebir caddesi No:13 Nevşehir

Telefon:05367332168-05398914938-05551005960