NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız ve NTB Başkanı İbrahim Salaş ile Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan Nevşehir heyeti Ankara'da, Nevşehir Milletvekillerini ayrı ayrı TBMM deki odalarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.​

Nevşehir Milletvekillerine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak tebrik eden Nevşehir Heyeti, Kendilerine ilimiz ve Ülkemiz için başarılı çalışmalar temennisinde bulundular.

NTSO Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleriyle, NTB Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri 1 Kasım Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden 26. Dönem Nevşehir Milletvekili seçilen, TBBM Meclis Divan Üyesi Mustafa Açıkgöz , Av. Murat Göktürk ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Av. Ebubekir Gizligider’e hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdiler.


AK Parti Nevşehir Milletvekilleri de NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız ile NTB Başkanı İbrahim Salaş ve Yönetiminin gerçekleştirdikleri bu ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek kendilerine teşekkür ettiler.

Hayırlı olsun ziyaretinin yanında ekonomik gündem ve meseleler hakkında da istişarelerde bulunulan görüşmelerde, Milletvekilleri Nevşehir iş adamlarını dinleyerek sorunlarını paylaştı.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaret, iyi dilek temennileri ile son buldu.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş; - "Bugün Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte 26.Dönem Nevşehir Milletvekillerimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.
Ziyareti aynı zamanda istişare toplantısı olarak da gerçekleştirdik. Oda ve Borsamızın ortak sorunları hakkında Sn. Milletvekilelrimizi bilgilendirdik. Kendilerininde bizlerle yakından ilgilenmesi, bizlere değer verdiğini her fırsatta dile getirmesi ve sorunlarımızı bizzat takip etmesi bizlerde büyük bir memnuniyet uyandırdı.” İfadelerine yer verdi.