OSCAR ödüllü aktör Russell Crowe, yönetmenliğini yapacağını ve başrolünü oynayacağı, Çanakkale Savaşı’nda kaybolan 2 oğlunu arayan Avustralyalı babanın 1919’da Türkiye’ye gelişinin anlatılacağı The Water Diviner filmine mekan bakmak için Kapadokya’ya geldi.
"Gladyatör", "Akıl Oyunları" ve "Robin Hood" gibi filmlerle tanınan 49 yaşındaki Crowe, Çanakkale Savaşları'nda kaybolan iki oğlunu arayan Avustralyalı babanın 1919'da Türkiye'ye gelişini anlatan "The Water Diviner" adlı filminin bazı sahnelerinin çekileceği belirtilen kentte, tarihi mekanları gezdi.

Sekiz kişilik ekibinin eşlik ettiği Crowe, tarihi kiliseleri ve konaklarıyla ünlü Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa beldesinde ve Üç Güzeller mevkinde incelemelerde bulundu.

Ünlü aktör, Üç Güzeller mevkinde çektiği fotoğrafları da Twitter sayfasında paylaştı. 

Yerli ve yabancı birçok sinema filminin çekildiği Kapadokya'da son olarak başrolünde Oscar ödüllü aktör Nicolas Cage'in oynadığı "Hayalet Sürücü 2" filmi çekilmişti.

Crowe twitter’deki 1 Milyon 114 Bin takipçisine Üçgüzellerde çektiği fotoğrafı paylaşarak "Bilin bakalım şu an neredeyim?" diye sordu.

KAYAKAPI ÖZEL İSİMLERİ ÜRGÜP’E ÇEKMEYE DEVAM EDİYOR.

Kayakapı’nın geçtiğimiz haftalarda Dünyaca ünlü Formula 1 pilotu Barrichello’yu misafir etmesinin yankıları sürerken bugün de Oscar ödüllü aktör Crowe Kayakapı’yı tercih etti.

Gezisi sırasında gazetecilerin görüntü almasını istemediğini rehber aracılığı ile ileten Crowe, Bölgedeki incelemesinin ardından Dünyanın heyecanla takip ettiği Kayakapı’da öğle yemeği yedi. Ünlü aktöre, otelin özel müşterileri için hazırlanan ana yemek Kayakapı Beğendi ikram edildi.