NEVŞEHİR(MHA) Avanos'a 6 km, Ürgüp'e 7 km. uzaklıkta ve Kayseri ana yolu ve tarihi İpek Yolu üzerinde bulunan 765 yıllık bir Selçuklu eseri olan Saruhan Kervansaray'da ünlü Dj'lerin katılımıyla parti düzenlendi.
Cumartesi akşamı başlayan çılgın eğlence Pazar sabahı gün ışınıncaya kadar sürdü. Dj Ozzy, Dj Haluk Sarıtaş ile yıllardır yaptığı prodüksiyonlar ile pek çok şarkıya imzasını atan, Türkiye'de elektronik müziğe ve cover parçalara yön ve tarz veren Erdem Kınay ve onunla birlikte yaptığı çalışması "Duman" ile hızlı bir çıkış yakalayan Merve Özbey'in yer aldığı partye Saruhan Kervansaray'ın mistik yapısı ve renkli ışıklar da eklenince ilginç görüntüler oluştu. Hüseyin Dener organizasyonu ile gerçekleştirilen dj party'de yer alan dansçı kızların hareketli dans gösterileri de izleyenlerce bol bol alış aldı.
Son dönemlerde yaptığı organizasyonlarla ünlü dj ve partnerlerini Nevşehir'e getiren genç organizatör Hüseyin Dener 16 martta Ozan Doğulu & Ece Seçkin ikilisini Kapadokyalılarla buluşturmaya hazırlanıyor.