Nevşehir’de basın camiasının en büyük problemlerinden biri zaten kısıtlı olan reklam potansiyelinin her geçen gün daha da küçülmesi. Bunun en büyük unsurlarından biri ise genellikle il dışından gelen sarı saçlı, mini etekli, göğüs dekolteli, ince siyah çoraplı, sarışın ve kimin adına çalıştığı malum reklamcı bayanlar.

Konuyu zaman zaman gündeme getiren bu konuda serzenişlerde de bulunan Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muammer Başer, Nevşehir’deki TV, Gazete, Radyo ve diğer basın yayın organlarına sahip çıkmayanların il dışından gelen bu tür kişilere Milyarlık reklamlar vererek Nevşehir basınını da rencide etmeye devam ettiklerini dile getiriyor.

Başer’in tanımlamasına göre, Sarı Saçlı, Mini Etekli, Göğüs Dekolteli, Yüksek Ökçeli Ayakkabı giyen, İnce Siyah Çoraplı reklamcı bayanlara sahip çıkanların elbet Nevşehir basını ile de bir gün işi olacak.

Başer, Basın yayın kuruluşlarının bu tür yaklaşımlarda bulunan ve kendi basın yayın organlarını görmeyenlere karşı gerekli hassasiyeti göstermelerini istedi.
Haber:Ali Çamur