02 Ağustos 2012 tarihinde kaybolmalarının üzerinden neredeyse 1 yıl geçmiş olmasına karşın "Avanosun Kayıpları" olarak nitelendirilen 42 yaşındaki Tunç Boztepe ile iş ortağı 41 yaşındaki Selda Grosle'den hala bir haber alınabilmiş değil. Emniyet birimlerinin en son teknolojileri devreye sokarak yaptıkları titiz aramalara ve ''Müge Anlı ile Tatlı Sert'' programında konunun yeniden geniş olarak ele alınmasına rağmen aramalarda ilerleme kaydedilmiş değil. Gerek Selda Grosle'nin annesi Kevser Hanım ve gerekse Tunç Boztepe'nin ailesi Avanos'ta günlük yaşamlarını evlatlarından bir haber alma umuduyla devam ettirirken emniyet birimlerinden gelecek ölü ya da diri olarak bulundular haberini umut içerisinde bekliyorlar.

 
İşin içerisine mal-mülk davasının sokulması, yanlarında kayboldukları gün 50 Bin TL para vardı iddiası ve en son ise bir define bulunduğu gibi konular olayı daha da karmaşık hale getirirken Avanos'ta genel kanı kayıpların öldürüldüğü yönünde.

İkilinin kayboluşunun 10 gün sonra ilk yılı dolarken ve aileler bekleyişlerini sürdürürken ''Müge Anlı ile Tatlı Sert'' programının tatile girmiş olması olayı biraz gündemden düşürmüş gibi gözüküyor. Ancak programın yeni sezonda tekrar başlaması ile tıpkı son programlarda yaşanan kan örneklerinin incelenmesi ile ortaya çıkan bir takım gelişmelerin olayın üzerindeki sır perdesini aralayabileceği umudunu güçlendiriyor. Ailelerin de neredeyse tek umudu bu.

Olayı hatırlayalım:

42 yaşındaki Tunç Boztepe ile iş ortağı 41 yaşındaki Selda Grosle 2 Ağustos 2012 tarihinde önce evlerindede başlayan daha sonra Avanos Derinöz mevkiinde bulunan bağevlerinde devam eden yemeğin ardından arabalarıyla birlikte kaybolmuştu.

O günden bugüne aradan geçen 1 yıllık sürede hiç bir haber alınamayan 42 yaşındaki Tunç Boztepe ile iş ortağı 41 yaşındaki Selda Grosle'nin aranması çalışmaları çok yönlü olarak yapılmış ancak bir sonuç alınamamıştı.

Kaynak:Avanos Gazetesi