NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muammer Başer, 2014 Yılında yapılacak olan cemiyet başkanlığı seçiminde aday olmayacağını söyledi.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevini 1995 Yılında devir alan ve o günden bu yana sadece 2 yıllık süreyle cemiyet başkanlığı görevinde bulunmayan Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muammer Başer, önümüzdeki yılın 6. ayında yapılması beklenen olağan genel kurul toplantısında Cemiyet başkanlığına aday olmayacağını daha şimdiden adeta deklere ediyor.

Görev yaptığı süre içerisinde ilimizde bulunan basın ve yayın kuruluşlarında görev yapan tüm basın mensuplarının daha iyi koşullarda görevlerini yapmaları için ellerinden geleni yaptıklarına dikkat çeken Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muammer Başer, “Şimdiden söylüyorum. 2014 Yılında yapılacak Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı genel kurulunda aday olmayacağım. Yerimizi genç ve cemiyete daha yararlı bir şekilde hizmet edebilecek arkadaşlarımıza bırakmak niyetindeyim. Şimdiden söylüyorum ki, Kimse kaçtı, gitti demesin istiyorum” diye konuştu.