Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, yayımladığı Ramazan Bayramı mesajında tüm hemşehrilerinin bayramını kutladı.

Başkan Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 “Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş” olan mübarek Ramazan ayını geride bırakarak, sevgimizi, umutlarımızı, kardeşlik ve dostluğumuzu, mutluluğumuzu ve kederlerimizi paylaşma, bütün bir toplum olarak kaynaşma günü olan bayrama ulaşmanın huzur ve sevincini yaşıyoruz.

Bayramlar mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerdendir ancak tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizi de etkileyen koronavirüs salgınına yönelik alınan tedbirler nedeniyle bayram ziyaretlerini gerçekleştirememenin, sevdiklerimizle bayramlaşıp büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öpememenin burukluğu içerisinde idrak edeceğiz.

Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bu özel günlerde, nefsimizin ve bencilliğimizin bizi yönlendirmesine fırsat vermeden kırgınlıkları, dargınlıkları zihnimizden ve davranışlarımızdan söküp atmalıyız. Büyük Türk Milletinin en güzel hasletlerinden olan, yardım etmek, kim olursa olsun hiçbir ayrım gözetmeksizin güçsüzün, muhtacın yanında olmak anlayışıyla, hareket etmeliyiz.

İnanıyorum ki bu zor günleri gösterdiğiniz gayret ve sabırla, dayanışma içinde hep birlikte geride bırakacağız. Bu tam kapanma zamanında Maske, sosyal mesafe ve hijyen kural riayet ederek riski en aza indirmek için tedbirli ve temkinli davranmaya devam edelim.

Unutmamalıyız ki; bu güzel bayramı, bugün ülkemizde huzur içerisinde yaşayabilmemizi, mukaddes değerleri uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu vesile ile bu toprakları bize vatan yapan Aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle yâd ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; gönüllere mesafenin olmadığını, gönül birliğimizin her daim baki olduğunu hatırlatarak değerli Sulusaraylı tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, bu bayramın tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.