3 Günlük Nevşehir Gezi proğramı çevresinde Nevşehir'e gelen Şırnak Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile bir araya geldiler.

Şırnak'tan gelen öğrenci heyeti ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde bir araya gelen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Şırnak'tan gelen Üniversite öğrencileriyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. 

Açıkgöz; Bizleri ziyarete gelen Üniversiteli genç kardeşlerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.‬ ‪“Bizler gençlerimizle, milletimizle bir ve beraber oldukça yerli ve milli değerlerimizle Türkiye güçlenmeye devam edecek. ‬‪Gençler, geleceğimizdir.” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamada," Şırnak Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde öğrenim gören kardeşlerimizi Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş ile ağırladık.‬ ‪“Türkiye, 81 vilayetiyle eğitim kampüsü oldu. Bilimin ve eğitimin ışığında gençlerimiz yetişmeye devam ediyor. Güçlü Türkiye’nin geleceği gençlerimizdir.” dedi.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Şırnak'tan gelen öğrencilere çeşitli hediyeler takdim ederken ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.