NEVŞEHİR(MHA)  Nevşehir’in Ankara’daki en önemli isimlerinden biri olarak bugüne kadar dikkat çeken Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetiminde olmaması,Nevşehir kamuoyunda ve oda camiasında üzücü bir gelişme olarak karşılanırken, Nevşehir NTSO Oda yönetimine göre, herhangi bir olumsuzluk söz konusu değil.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Yönetiminden çevreler; Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Yönetim kurulu başkanı M. Arif Parmaksız’ın Türkiye Odalar ve Borsalar birliği yönetimine girememesinin herhangi bir olumsuzluk getirmeyeceğine, yıllardır TOBB’ de görev yapan Parmaksız’ın Gümrük AŞ Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevine devam etmesinin Ankara’da edindiği konumunu devam ettireceği yönünde fikir beyan ediyor.

Öte yandan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği genel kurulu öncesinde açıklamalarda bulunan Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Başkanı M. Arif Parmaksız, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na elini rahat tutması ve kendisinin de içerisinde bulunduğu yönetimin yeni dönemde yönetimde bulunup bulunmaması konusunda Hisarcıklıoğlu’na kararı bıraktıklarını bizzat ifade etmişti.

Bu gelişmelerin ardından Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanı, Gümrük AŞ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ın bugün akşam Dedeman otelinde yapılacak olan iftar yemeğinde konuya dair gazetecilerin sorularına da yanıt vermesi bekleniyor.