Zağlanmış :Doğru Olmakta Fayda Vardır…!

 

NTSO Başkan Adayı İş Adamı Yakup Zağlanmış FİB Haber Merkezine göndermiş olduğu Basın açıklamasında dün bir medya organında yer alan haberi yalanlayarak sert tepki gösterdi….

Saygı Değer Nevşehirli Ticaret Odası Üyesi Arkadaşlarım Dün Nevşehir Gazetesinde Yalan Yanlış Yorum Yapan Basın Mensubu Arkadaşım Herhalde Aklından Geçeni Yazmış....
- Ben Ve Ekibim Dimdik Ayakdayız .Bu Basın Mensubu Arkadaşımın Oyununa Gelmeyiz. O Arkadaşımızıda Gereken Yerlere Şikayetini Yapacağız ...
Biz 6 Ay Önce Birliği Beraberliği Bizim Başkanlığımızda İstedik Kapımız Açık Dedik Bazı Dostlar Davetiyemize İcabet Etti Gene Kapımız Sonuna Kadar Açık Gelen Arkadaşlarımıza,Bizle Olmayan Arkadaşlarımızında Canı Sağolsun Bu Makam İçin Değil Bizim Sevdamız Şimdiye Kadar Yapılmayan Yapılamayan Projelerimizle Yapmak,Başarmak İstiyoruz.Bu Hizmet Yarışı O Yüzden Kimsenin Yalan Sözüne Ne İnanırız Nede Bu Basın Mensubu  Arkadaşımıza Güveniriz O Bizden Değil Bütün Nevşehirli Arkadaşlarımızın Ve Halkımızın Güvenini Yitirmiştir. Bu Yalan Yanlış Yorumlarıyla……Kervan Yürür Biz Dimdik Ayaktayız Biz Yola Çıktığımız Arkadaşları Yarı Yolda Bırakmayız.


NTSO Başkan Adayı Zağlanmış'ın tepki göstererek sert bir dille yalanladığı o haberde şu iddialar yer alıyordu.

NEVŞEHİR TİCARET ve SANAYİ ODASI SEÇİMLERİNE İSTENİRSE TEK LİSTE İLE GİRİLEBİLİR

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı ve başkan adayı Tuncer Gök yıllardır her iki listede bulunan isimlerle çoğu zaman birlikte çalıştıklarını belirterek “Arif ağabeyimiz aylar önce bu konular gündeme geldiğinde tarafları çağırıp ‘nedir sizin probleminiz?’ diye anlayıp dinleyip bir orta yol bulsaydı, o zaman hiç kimse karşısına aday olarak çıkmazdı. Şuan bile bazı ödünler verilip, listelerdeki iki tarafından istemediği isimler çıkartılırsa inanın bence Yakup Zağlanmış’ta yine Arif Parmaksız’ın başkanlığında tek listeye razı olacaktır.” dedi. Gök şuan Parmaksız grubunun listesinde yer alan bir ismin çıkartılması durumunda tüm suların durulacağını belirterek “Uzun yıllardır Arif Parmaksız’ın yönetiminde yer alan bu isim listeden çıkarılırsa anında uzlaşma olacağına yüzde yüz inanıyorum.” dedi.