Türkiye Gençlik Vakfı Nevşehir İl Temsilciliğini ziyaret eden Kaya ilk temsilcisi Oğuzhan Alkan'dan vakfın ildeki faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Burada TÜGVA temsilcisi Oğuzhan Alkan, il yönetim kurulu ve il yüksek istişare kurulu üyeleri  tarafından karşılanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya ve beraberindeki AK Partili kurmaylara TÜGVA’nın gençlere yönelik gerçekleştirdiği projeler ve yapılması planlanan çalışmalara ilişkin olarak da  bilgiler aktarıldı. 

Vakıf yönetim kurulu üyeleri ile de uzun uzun süre sohbet eden Kaya, Nevşehir TÜGVA gençliğini çok heyecanlı ve gayretli görmekten, yaptıkları proje ve çalışmalardan duyduğu büyük mutluluğu dile getirdi. Kaya, gençliğin ülkenin teminatı olduğunu ve onlara çok güvendiklerini belirti ve önümüzdeki yerel seçimlerin ülke için önemini vurgulayarak TÜGVA'nın Bu seçimlerde aktif rol almasından çok memnun olduğunu söyledi. Nevşehir TÜGVA il temsilciliği tarafından kurulan Nevşehir yeni nesil Spor kulübü bünyesinde yer alan halk oyunları ekibinin hazırladığı kısa gösteriyi de izleyen Kaya, TÜGVA il yönetim kurulu ve il yüksek istişare kurulu üyeleri ile birlikte fotoğraf çekiminin ardından vakıftan ayrıldı.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "“Asım’ın Nesli” TÜGVA Nevşehir İl Temsilciliğimizi ziyaret ettik. “Gençlerimize güveniyoruz. Gençlerimizin geleceğe güvenle yürüyebilmesi için 16 yıldır aralıksız çalışıyoruz. Güçlü Türkiye’nin mimarı olacak gençlerimiz için 31 Mart’ta da AK Kadrolar göreve hazır, #Türkiye.”dedi.